Εξοπλισμός G4S iTOS

Η λειτουργία του G4S iTOS περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες, σύμφωνα με τη χρονική σειρά που αυτές ενεργοποιούνται, ανίχνευση, έλεγχο, και σηματοδοσία, με την προσθήκη καμερών και “smart home”.

 

Ανίχνευση

Η προστασία του χώρου εξαρτάται από την τοποθέτηση κατάλληλων και επαρκών συσκευών ανίχνευσης. Αυτές δημιουργούν μία ζώνη ασφαλείας και “αντιλαμβάνονται” κάθε παραβίασή της.

Ασύρματο Radar

Περιγραφή

Ιδιαίτερα κομψός ανιχνευτής PIR (παθητικός αισθητήρας υπερύθρων), σχεδιασμένος ειδικά για οικίες και γραφεία. Εγκαθίσταται επιτοίχια, με τη βοήθεια διακριτικού βραχίονα, ώστε να μην επιβαρύνει τη σύνθεση του χώρου σου. Ο αισθητήρας έχει αμφίδρομη επικοινωνία με την Κεντρική Μονάδα, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικότερη και ασφαλή διασύνδεση με αυτή, καθώς και αποτελεσματικότερη χρήση του ασύρματου φάσματος. Διαθέτει λειτουργία tamper, ώστε να ενεργοποιεί την Κεντρική Μονάδα σε περίπτωση προσπάθειας αποξήλωσής του από μη εξειδικευμένο προσωπικό. Διαθέτει 2 μπαταρίες ιόντων λιθίου, που εξασφαλίζουν μακρά διάρκεια ζωής, ενώ η αντικατάστασή τους γίνεται πολύ απλά. Έχει εμβέλεια 15μ., που καλύπτει άνετα συνήθεις χώρους κατοικίας και γραφείων. Στην έκδοση τη φιλική για κατοικίδια (PET) αντιλαμβάνεται και ξεχωρίζει μικρά ζώα έως 36kgr, χωρίς να δώσει εσφαλμένο σήμα συναγερμού.