top of page

Εξοπλισμός G4S iTOS

Η λειτουργία του G4S iTOS περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες, σύμφωνα με τη χρονική σειρά που αυτές ενεργοποιούνται, ανίχνευση, έλεγχο, και σηματοδοσία, με την προσθήκη καμερών και “smart home”.

Ανίχνευση

Ανίχνευση

Η προστασία του χώρου εξαρτάται από την τοποθέτηση κατάλληλων και επαρκών συσκευών ανίχνευσης. Αυτές δημιουργούν μία ζώνη ασφαλείας και “αντιλαμβάνονται” κάθε παραβίασή της.

Ασύρματο Radar

MotionProtect-WH-2_edited.png

Περιγραφή

Ιδιαίτερα κομψός ανιχνευτής PIR (παθητικός αισθητήρας υπερύθρων), σχεδιασμένος ειδικά για οικίες και γραφεία. Εγκαθίσταται επιτοίχια, με τη βοήθεια διακριτικού βραχίονα, ώστε να μην επιβαρύνει τη σύνθεση του χώρου σου. Ο αισθητήρας έχει αμφίδρομη επικοινωνία με την Κεντρική Μονάδα, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικότερη και ασφαλή διασύνδεση με αυτή, καθώς και αποτελεσματικότερη χρήση του ασύρματου φάσματος. Διαθέτει λειτουργία tamper, ώστε να ενεργοποιεί την Κεντρική Μονάδα σε περίπτωση προσπάθειας αποξήλωσής του από μη εξειδικευμένο προσωπικό. Διαθέτει 2 μπαταρίες ιόντων λιθίου, που εξασφαλίζουν μακρά διάρκεια ζωής, ενώ η αντικατάστασή τους γίνεται πολύ απλά. Έχει εμβέλεια 15μ., που καλύπτει άνετα συνήθεις χώρους κατοικίας και γραφείων. Στην έκδοση τη φιλική για κατοικίδια (PET) αντιλαμβάνεται και ξεχωρίζει μικρά ζώα έως 36kgr, χωρίς να δώσει εσφαλμένο σήμα συναγερμού.

Ασύρματη Μαγνητική Επαφή

Περιγραφή

DoorProtect-WH-2.png
DoorProtect-BL-2.png

Κομψή μαγνητική επαφή, σχεδιασμένη ειδικά για οικίες και γραφεία. Εγκαθίσταται διακριτικά σε ανοίγματα (πόρτες, παράθυρα), ώστε να μην επιβαρύνει τη σύνθεση του χώρου σου. Διαθέτει αμφίδρομη επικοινωνία με την Κεντρική Μονάδα, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικότερη και ασφαλή διασύνδεση με αυτή, καθώς και αποτελεσματικότερη χρήση του ασύρματου φάσματος. Διαθέτει λειτουργία tamper, ώστε να ενεργοποιεί την Κεντρική Μονάδα σε περίπτωση προσπάθειας αποξήλωσής της από μη εξειδικευμένο προσωπικό. Έχει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας για να παραμένει λειτουργική και στην υπηρεσία σου επί μακρόν.

 

Ασύρματος Ανιχνευτής Πυρός & Διαρροής Νερού

Περιγραφή

Ο διακριτικοί ασύρματοι αισθητήρες καπνού/πυρκαγιάς και διαρροής νερού, σου εξασφαλίζουν την έγκαιρη διάγνωση των αντίστοιχων κινδύνων που απειλούν τον χώρο σου. Και οι δύο διαθέτουν λειτουργία tamper, ώστε να ενεργοποιούν την Κεντρική Μονάδα σε περίπτωση προσπάθειας αποξήλωσής τους από μη εξειδικευμένο προσωπικό. Έχουν ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας για να παραμένουν λειτουργικοί και στην υπηρεσία σου επί μακρόν.

Έλεγχος

Η Κεντρική Μονάδα του G4S iTOS δέχεται και επεξεργάζεται τα σήματα από τις επιμέρους συσκευές ανίχνευσης, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να επικοινωνήσει με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της G4S.

Έλεγχος

Κεντρική Μονάδα με Ασύρματο Δέκτη και σύνδεση στο internet (IP)

Περιγραφή

Η Κεντρική Μονάδα του G4S iTOS αποτελεί τον εγκέφαλο και την καρδιά του συστήματός σου. Είναι επιφορτισμένη να δέχεται και να επεξεργάζεται τα σήματα από τις επιμέρους συσκευές ανίχνευσης, ενώ εμπεριέχει εξελιγμένα ηλεκτρονικά υποσυστήματα διασύνδεσης με το εξωτερικό περιβάλλον (δηλ. με το Κέντρο Λήψης Σήματος της G4S και με τις σειρήνες), ώστε να επικοινωνεί τα σήματα αυτά. Η διασύνδεση της Κεντρικής μονάδας του G4S iTOS πραγματοποιείται μέσω IP δικτύου (της ADSL σύνδεσής σου) και του G4S cloud. Μπορεί επίσης να συνδεθεί συμπληρωματικά μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας (GPRS) εξασφαλίζοντας έτσι την αδιάλειπτη επικοινωνία με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της G4S. Η Κεντρική Μονάδα του G4S είναι ικανή να υποστηρίξει τόσο ενσύρματους όσο κι ασύρματους ανιχνευτές, ενώ ελέγχεται και προγραμματίζεται πλήρως από την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό σου τηλέφωνο.

Standard Πληκτρολόγιο

Περιγραφή

Διακριτικό κι ιδιαίτερα εύχρηστο πληκτρολόγιο, φτιαγμένο για να σε εξυπηρετεί αξιόπιστα για πολύ καιρό, παρέχοντάς σου δυνατότητα πλήρους διαχείρισης του συναγερμού σου. Ένα (1) standard πληκτρολόγιο περιλαμβάνεται στα διαθέσιμα πακέτα του G4S iTOS.

Πληκτρολόγιο Αφής & ασύρματο τηλεχειριστήριο

Περιγραφή

Για τη διαχείριση του συναγερμού σου, μπορείς επιπρόσθετα να επιλέξεις το ιδιαίτερα κομψό κι εύχρηστο πληκτρολόγιο τύπου "elegant", ενώ το κουμπί διαχείρισης (FOB) σου δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίζεις εσύ άμεσα και εύκολα την όπλιση, την αφόπλιση, τη λειτουργία πανικού, τη λειτουργία "stay" και τη λειτουργία "εκτός χώρου", με κυλιόμενο κωδικό ώστε να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα τον αντιγράψει.

Σηματοδοσία

Σηματοδοσία

Η σηματοδοσία είναι το μέσο με το οποίο η Κεντρική Μονάδα ενεργοποιεί τις τοπικές μονάδες λήψης σημάτων (σειρήνες), καθώς και το Κέντρο Λήψης Σημάτων της G4S.

Εξωτερική Φαροσειρήνα

Περιγραφή

Ενσύρματη φαροσειρήνα εξωτερικού χώρου, ιδιαίτερα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες, με διαστάσεις 33x19x9 cm. Έχει σειρήνα εντάσεως 115dB/m. Η μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία εξασφαλίζει τη λειτουργία της για πολλές ώρες σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Με λειτουργία tamper, ώστε να ενεργοποιεί την Κεντρική Μονάδα σε περίπτωση προσπάθειας αποξήλωσής της από μη εξειδικευμένο προσωπικό. Η εξωτερική σειρήνα που φέρει εμφανώς τον λογότυπο της G4S, αποτελεί σημαντικό αποτρεπτικό παράγοντα για επίδοξους διαρρήκτες.

Σειρήνα Εσωτερικού Χώρου

Περιγραφή

Διακριτική κι αποτελεσματική ενσύρματη σειρήνα εσωτερικού χώρου, που συνήθως εγκαθίσταται κοντά στην Κεντρική Μονάδα. Με ένταση 119dB και διαστάσεις που εξασφαλίζουν εύκολη τοποθέτηση (μόλις 12,3x8,5x2,8cm και βάρος μόλις 106gr), καλύπτει πλήρως τις ανάγκες για μία σειρήνα εσωτερικού χώρου.

Οπτική  Επιτήρηση

GPRS modem + υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας

Περιγραφή

Με την προσθήκη ενός GPRS modem στην Κεντρική σου Μονάδα, εξασφαλίζεις την αδιάλειπτη σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της G4S μέσω εφεδρικής διασύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, ακόμη και στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγω διακοπεί η ενσύρματη σύνδεση internet του χώρου σου (μέσω του router σου). Για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλισης από το σύστημα συναγερμού τους.

Πανοραμική IP Cam Ασφαλείας Εσωτερικού Χώρου

Περιγραφή

Χαρακτηριστικά

Κορυφαία, κομψή και διακριτική IP κάμερα ασφαλείας εσωτερικού χώρου.

​Πανέμορφη αισθητικά κάμερα πανοραμικής λήψης με κατευθυνόμενο περιστροφικό φακό τον οποίο μπορείς να ελέγχεις πλήρως μέσω της εφαρμογής. Με ανάλυση 1,3Mpixel, έγχρωμη HD, φωτισμό υπερύθρων (IR) για αποτελεσματική εικόνα ακόμη και τη νύχτα, και δυνατότητα σύνδεσης ενσύρματα ή μέσω WiFi. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο, ώστε να μπορείς να επικοινωνείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ περιλαμβάνει και SD κάρτα 8GB.

Η διασύνδεση της κάμερας με το cloud της G4S γίνεται με ασφαλή κρυπτογράφηση, ώστε να είσαι ήσυχος πως κανείς μη εξουσιοδοτημένος από εσένα δεν θα μπορέσει να δει τον χώρο σου. Η πολιτική απορρήτου των IP καμερών (δηλ. ποιος και πότε μπορεί να έχει εικόνα από την κάμερά σου) ελέγχεται αποκλειστικά από εσένα.

Σε περίπτωση σήματος συναγερμού, η κάμερα καταγράφει αυτόματα το περιστατικό σε video clip, το οποίο μπορείς να το βρεις στο ιστορικό σου, μέσω της εφαρμογής σου, ακόμη και εάν κάποιος αποξηλώσει βίαια την κάμερα. ​ 

Οπτική  Επιτήρηση 

Το G4S iTOS σού επιτρέπει με ασφάλεια να έχεις ζωντανή εικόνα video του χώρου σου όποτε θέλεις, ενώ καταγράφει video σε περίπτωση σήματος συναγερμού.

IP Cam Ασφαλείας Εσωτερικού Χώρου

Περιγραφή

Χαρακτηριστικά

Κορυφαία, κομψή και διακριτική IP κάμερα ασφαλείας εσωτερικού χώρου.

Ανάλυση 1,3Mpixel, έγχρωμη HD, με φωτισμό υπερύθρων (IR) για αποτελεσματική εικόνα ακόμη και τη νύχτα, με δυνατότητα σύνδεσης ενσύρματα ή μέσω WiFi. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο, ώστε να μπορείς να επικοινωνείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ περιλαμβάνει και SD κάρτα 8GB.

Η διασύνδεση της κάμερας με το cloud της G4S γίνεται με ασφαλή κρυπτογράφηση, ώστε να είσαι ήσυχος πως κανείς μη εξουσιοδοτημένος από εσένα δεν θα μπορέσει να δει τον χώρο σου. Η πολιτική απορρήτου των IP καμερών (δηλ. ποιος και πότε μπορεί να έχει εικόνα από την κάμερά σου) ελέγχεται αποκλειστικά από εσένα.

Σε περίπτωση σήματος συναγερμού, η κάμερα καταγράφει αυτόματα το περιστατικό σε video clip, το οποίο μπορείς να το βρεις στο ιστορικό σου, μέσω της εφαρμογής σου, ακόμη και εάν κάποιος αποξηλώσει βίαια την κάμερα.

IP Cam Ασφαλείας Εξωτερικού Χώρου

Περιγραφή

Χαρακτηριστικά

Κορυφαία IP κάμερα ασφαλείας εξωτερικού χώρου.

Ανάλυση 1,3Mpixel, έγρωμη HD, με φωτισμό υπερύθρων (IR) για αποτελεσματική εικόνα ακόμη και τη νύχτα σε εμβέλεια 30μ., με δυνατότητα σύνδεσης ενσύρματα ή μέσω WiFi. Περιλαμβάνει SD κάρτα 8 GB. Με προδιαγραφές προστασίας IP67, ώστε να είναι εξασφαλισμένη η αδιάλειπτη λειτουργία της σε απαιτητικό εξωτερικό περιβάλλον με επιβάρυνση σε σκόνη και νερό.

Η διασύνδεση της κάμερας με το cloud της G4S γίνεται με ασφαλή κρυπτογράφηση, ώστε να είσαι ήσυχος ότι κανείς μη εξουσιοδοτημένος από εσένα δεν θα μπορέσει να δει τον χώρο σου. Η πολιτική απορρήτου των IP καμερών (δηλ. ποιος και πότε μπορεί να έχει εικόνα από την κάμερά σου) ελέγχεται αποκλειστικά από εσένα.

Σε περίπτωση σήματος συναγερμού, η κάμερα καταγράφει αυτόματα το περιστατικό σε video clip, το οποίο μπορείς να το βρεις στο ιστορικό σου, μέσω της εφαρμογής σου, ακόμη και εάν κάποιος αποξηλώσει βίαια την κάμερα.

Έξυπνος Οικιακός Αυτοματισμός

Έξυπνος Οικιακός Αυτοματισμός

Με το G4S iTOS μπορείς επιπρόσθετα (εφόσον συνδέσεις τον σχετικό εξοπλισμό) να ελέγχεις και τις "έξυπνες" οικιακές συσκευές σου από την ίδια εφαρμογή.

"Smart Home" Gateway

Περιγραφή

Το διακριτικό και κομψό "smart home gateway" δίνει τη δυνατότητα στην Κεντρική Μονάδα να ελέγχει όσες "έξυπνες" συμβατές οικιακές συσκευές διαθέτεις. Συνδυάζεται με έξυπνη πρίζα ή με έξυπνη πρίζα με dimmer (ροοστάτη), για έλεγχο κατάλληλου φωτισμού.

bottom of page