top of page

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις κάμερες ασφαλείας

Η ασφάλεια της οικίας, της σωματικής ακεραιότητας - της δικής σας και των οικείων σας, της εργασίας σας και το αίσθημα σιγουριάς είναι οι σημαντικότεροι στόχοι μιας εταιρείας που προσφέρει επαγγελματικό εξοπλισμό για την ασφάλειά σας. Καθημερινά δεχόμαστε εκατοντάδες πληροφορίες μέσω των κινητών μας τηλεφώνων, τα οποία μας χρησιμεύουν και ως μέσα για τραπεζικές συναλλαγές, αγορές στο διαδίκτυο κλπ. Στην ουσία, το κινητό σας μπορεί να γίνει και μέσο ελέγχου ασφαλείας της οικίας ή της εργασίας σας. Κι αυτό γιατί έχετε τον πλήρη έλεγχο, ήχου και εικόνας, ανά πάσα στιγμή.


Φυσικά αναφερόμαστε στις κάμερες ασφαλείας, ένα τύπο συστήματος παρακολούθησης που μπορεί να εφαρμοστεί σε σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ εσείς έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στα μέρη που έχετε τις κάμερες. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να εξαλείψουν τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τις ασύρματες ή ενσύρματες κάμερες χρησιμοποιώντας κάμερες ασφαλείας.


Τι προσφέρουν;

Οι κάμερες εσωτερικού χώρου της G4S προσφέρουν τον επαγγελματισμό και την μέγιστη απόδοση που χρειάζεστε. Διότι στην ασφάλεια δεν χωράνε εκπτώσεις ποιοτικά.



Πανοραμική IP Cam Ασφαλείας Εσωτερικού Χώρου

Η κάμερα πανοραμικής λήψης διαθέτει κατευθυνόμενο περιστροφικό φακό τον οποίο μπορείτε να ελέγχετε πλήρως μέσω της εφαρμογής. Είναι έγχρωμη HD και με φωτισμό υπερύθρων (IR) για αποτελεσματική εικόνα ακόμη και τη νύχτα, και δυνατότητα σύνδεσης ενσύρματα ή μέσω WiFi. Παράλληλα, διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ περιλαμβάνει και SD κάρτα 8GB.


IP Cam Ασφαλείας Εσωτερικού Χώρου

Έγχρωμη HD, με φωτισμό υπερύθρων (IR) για αποτελεσματική εικόνα ακόμη και τη νύχτα, με δυνατότητα σύνδεσης ενσύρματα ή μέσω WiFi. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ περιλαμβάνει και SD κάρτα 8GB.


Και στις δύο περιπτώσεις:

Η διασύνδεση της κάμερας με το cloud της G4S γίνεται με ασφαλή κρυπτογράφηση, ώστε να είστε ήσυχοι πως κανείς μη εξουσιοδοτημένος από εσάς δεν θα μπορέσει να δει τον χώρο σας. Η πολιτική απορρήτου των IP καμερών (δηλ. ποιος και πότε μπορεί να έχει εικόνα από την κάμερά σας) ελέγχεται αποκλειστικά από εσάς.


Σε περίπτωση σήματος συναγερμού, η κάμερα καταγράφει αυτόματα το περιστατικό σε video clip, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο ιστορικό σας, μέσω της εφαρμογής, ακόμη και εάν κάποιος αποξηλώσει βίαια την κάμερα. ​


Ενημερωθείτε σήμερα για όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της G4S, της κορυφαίας εταιρείας στην ασφάλεια και απολαύστε τη σιγουριά ενός σπιτιού που το νιώθετε και είναι ασφαλές.

bottom of page