top of page

Για να μη χάνει κανείς... τον ύπνο του

Πόσες φορές έχετε ξυπνήσει αργά το βράδυ από σύντομο θόρυβο συναγερμού; Τόσο σύντομο που γνωρίζετε πως κάποιος από τους γείτονες σας δεν πρόλαβε έγκαιρα να τον απενεργοποιήσει ή ξέχασε πως τον έχει ενεργοποιημένο.


Συνήθως, τέτοια ατυχήματα έχουν ως αποτέλεσμα οι γείτονες να δυσκολευτούν να συνεχίσουν τον βραδινό τους ύπνο. Ειδικά τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει και η γειτονιά θα γίνεται όλο και πιο δραστήρια ως αργά.


Τη λύση σε αυτό, τη προσφέρει το G4S - iTOS. Το πρόγραμμα του οποίου μπορεί να ενεργοποιεί και να αφοπλίζει τον συναγερμό άμεσα και αποτελεσματικά από που κι αν βρίσκεστε.


Μέσω της εφαρμογής στο κινητό ρυθμίζετε τον συναγερμό σας σαν να είχατε στα χέρια σας το πληκτρολόγιο σας. Με το ασύρματο φορητό χειριστήριο, διαχειρίζεστε το σύστημα χωρίς να χρειάζονται κωδικοί που μπορεί να σας μπερδέψουν, αλλά με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.


Σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα να δίνετε δικαιώματα πρόσβασης και χειρισμού και σε άλλους χρήστες, ενώ μπορείτε να διαχειρίζεστε μέσω της ίδιας εφαρμογής πολλά συστήματα, όπως για παράδειγμα το σπίτι και το γραφείο σας.


bottom of page