top of page

Ψάχνεις σύστημα ασφαλείας; Βρήκες!

Η έννοια της ασφάλειας μίας κατοικίας ή ενός καταστήματος είχε πάντα την μορφή ενός τεχνικού που περνούσε αμέτρητα καλώδια. Η τεχνολογία έχει φτάσει πλέον σε αρκετά υψηλότερα επίπεδα και ένα σύστημα ασφαλείας είναι ακόμα πιο έμπιστο και σίγουρα πιο εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση του. Για κάποιους η αγορά ενός συστήματος ασφαλείας είναι μία επένδυση ζωής, καθώς πρόκειται να λειτουργήσει προστατευτικά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Η ανάγκη για ένα σύστημα ποικίλει. Η αγορά και η εγκατάσταση μπορεί να αποτελέσει μία προληπτική κίνηση ή να είναι το αποτέλεσμα μίας πιο επιτακτικής ανάγκης. Ανάλογα, λοιπόν, θα κινηθεί ο κάθε ένας στην αγορά του πακέτου που του ταιριάζει.

Οδηγός επιλογής συστήματος ασφάλειας χώρου

Για την αγορά ενός συστήματος ασφαλείας υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή. Ο βασικός είναι το τι θέλετε να παρακολουθείτε και να κρατήσετε ασφαλές.


Τι θέλετε να παρακολουθείτε;

Εάν πρόκειται για την προστασία του σπιτιού, τα συστήματα ασφαλείας της G4S δεν προστατεύουν «απλά» την οικία από πιθανές διαρρήξεις. Παρέχουν μία πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στον χώρο σας, 24 ώρες την ημέρα, όλο το χρόνο. Πρόκειται για ένα σύστημα που προσφέρει άμεση ειδοποίηση για τυχόν ατυχήματα – όπως πλημμύρες στο σπίτι ή φωτιά – ενώ μ’ ένα κλικ έχετε πλήρη εικόνα και ήχο του χώρου για τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Εάν πρόκειται για την επιχείρησή σας, ανάλογα τις ανάγκες, το σύστημα ασφαλείας σας προσφέρει την ασφάλεια του να γνωρίζετε τι συμβαίνει είτε είστε κοντά είτε μακριά. Με τη χρήση του μικροφώνου και της κάμερας μπορείτε να επικοινωνείτε ανά πάσα στιγμή με οποιονδήποτε βρίσκεται στον χώρο.

Και στις δύο περιπτώσεις είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως με τη χρήση της ειδικής εφαρμογής, σε περίπτωση οποιασδήποτε ύποπτης κίνησης, λαμβάνετε ειδοποίηση από το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας της G4S, ώστε να μπορέσετε να ελέγξετε τι ακριβώς συμβαίνει.


Γιατί G4S;

Διότι η G4S παρέχει πλήθος καινοτομιών σ’ ένα μόνο πακέτο, προσφέροντας την μέγιστη ασφάλεια.

  • Ρύθμιση συναγερμού εξ’ αποστάσεως, σε περίπτωση που δεν γίνει από το σπίτι κατά την έξοδο.

  • Άμεση ανίχνευση & αντίδραση σε τυχόν ανάγκες.

  • Πλήρη πρόσβαση με εικόνα και ήχο ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει.

  • Ασύρματοι δείκτες που ενημερώνουν σε περιπτώσεις πυρκαγιάς ή διαρροής νερού.

  • Συνεχής διασύνδεση με το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας της G4S.

Το αίσθημα ασφαλείας ξεκινάει από την πρώτη γνωριμία με την ομάδα της εταιρείας και διαρκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.


Ποια είναι η κατάλληλη εποχή για την επένδυση σ’ ένα σύστημα ασφαλείας;

Η καλύτερη εποχή του χρόνου για να εξοπλίσετε το σπίτι σας μ’ ένα σύστημα ασφαλείας είναι οι λιγότερο «επικίνδυνοι» μήνες όπως είναι ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος ή ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος, οι μήνες δηλαδή που είναι πριν και μετά τις εορταστικές περιόδους και το καλοκαίρι.


bottom of page