top of page

Φύλαξε την επιχείρησή σου... από το σπίτι

Το υποχρεωτικό κλείσιμο των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας με αυτά της εστίασης και συνεχίζοντας με την πλειονότητα των εμπορικών καταστημάτων έφερε τα πάνω κάτω στην ασφάλεια των πόλεων. Κι αυτό γιατί, δεν έχουν μειωθεί τα κρούσματα κλοπής, σε ορισμένα σημεία της χώρας. Φυσικά, τα καταστήματα, όπως και τα άδεια σπίτι και τα εξοχικά είναι εύκολοι στόχοι, καθώς πρακτικά δεν υπάρχει κανείς να ελέγχει τον χώρο με φυσική παρουσία, ούτε υπάρχει κάποιος της περιοχής που να μπορεί να το ελέγξει, ειδικά μετά την ολική απαγόρευση κυκλοφορίας που ανακοινώθηκε.


Η ασφάλεια της επιχείρησής μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτή του σπιτιού αλλά και της δικής μας. Το θέμα της διάρρηξης είναι πάρα πολύ σοβαρό και εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για όλα τα πολύτιμα αντικείμενα που υπάρχουν στα κλειστά καταστήματα και δεν μπορούν να μεταφερθούν κάπου αλλού. Κατ’ επέκταση, μία διάρρηξη συνεπάγεται και ζημιές, κάτι που μπορεί να σας επηρεάσει και οικονομικά.

Η προστασία της επιχείρησής σας δεν ήταν ποτέ πιο επιτακτική. Η συνεχής επαφή με τον εργασιακό σας χώρο είναι πλέον εφικτή, με την τεχνολογία να σημειώνει εντυπωσιακή πρόοδο. Η G4S προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια το προνόμιο της ασφάλειας, με τα εξειδικευμένα συστήματα ασφαλείας στα οποία ειδικεύεται. Αρχικά, φροντίζετε για την “εξωτερική” προστασία του χώρου σας, με τη χρήση καμερών, που θα ενημερώσουν τους επίδοξους ληστές πως η επιχείρηση προστατεύεται. Αντίστοιχα, θα βοηθούσε και η φαροσειρήνα της G4S. Η ένδειξη πως μια επιχείρηση προστατεύεται, μειώνει τις πιθανότητες απόπειρας κλοπής, καθώς οι ληστές κατανοούν πως οι αρχές είναι πλέον σε εγρήγορση λόγω του ιού.


Η χρήση καμερών, ωστόσο, ενδείκνυται και για το εσωτερικό της επιχείρησης. Σε περίπτωση που γίνει η διάρρηξη ή απόπειρά της, θα γνωρίζετε στη στιγμή ότι συμβαίνει και η G4S θα ενημερώσει άμεσα όχι μόνο εσάς, αλλά και την αστυνομία, ώστε να προληφθεί οποιαδήποτε άσχημη εξέλιξη. Ο απομακρυσμένος έλεγχος των συστημάτων της G4S σας χαρίζει την αυτονομία που χρειάζεστε όλο το χρόνο, ενώ ενισχύει το αίσθημα ασφαλείας σε δύσκολους καιρούς, όπως αυτοί που διανύουμε. Το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας της εταιρείας προστατεύει την επιχείρησή σας και προσφέρει βοήθεια 24/7, σύμφωνα με τα αυστηρά διεθνή πρότυπα.


Ενημερωθείτε για όλα τα πακέτα της G4S και εξοπλίστε άμεσα και γρήγορα την επιχείρησή σας. Το G4S-iTOS σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις, χωρίς περιττό χάσιμο χρόνου. Φυσικά, η εγκατάσταση των συστημάτων γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό οι οποίοι λαμβάνουν όλα τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στην εξάπλωση του ιού, φορώντας μάσκες και γάντια. Η ασφάλειας της επιχείρησής σας είναι σε καλά και… καθαρά χέρια.

bottom of page