top of page

Φθινοπωρινές αποδράσεις με ασφάλεια


Το Φθινόπωρο έχει φτάσει για τα καλά, με τα πρωτοβρόχια να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και τα φύλλα των δέντρων να κοσμούν πλέον πλατείες και πεζοδρόμια. Το φετινό Φθινόπωρο έφτασε στην ώρα του και είναι φυσικά τελείως διαφορετικό από κάθε άλλο.


Οι φυσικές καταστροφές των τελευταίων εβδομάδων, σε συνδυασμό με τον κορονοϊό ήρθαν να προσθέσουν ακόμα πιο αρνητικές ειδήσεις στην καθημερινότητά μας. Το 2020 αποδεικνύεται από τις δυσκολότερες χρονιές και χρειάζεται υπομονή ώστε να καταφέρουμε να βγούμε ασφαλείς και υγιείς από τις προκλήσεις αυτές.


Με τον κορονοϊό να βρίσκεται σε υψηλά πλέον επίπεδα εξάπλωσης, κυρίως στην Αττική, η καθημερινότητα έχει πάρει ναι μεν νέα τροπή, ωστόσο χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα. Κι αυτό το διάλειμμα δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερα, παρά με μίνι εξορμήσεις με ασφάλεια την 28η Οκτωβρίου. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να βιώσουμε τις συνήθειες μας, προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα.


Ασφάλεια στις εξορμήσεις

Είναι αρκετά μείζονος σημασίας να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπει το Υπουργείο Υγείας, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκάστοτε εκδρομής. Αυτό σημαίνει, αποστάσεις, μάσκα, αντισηπτικό και εξονυχιστικό πλύσιμο χεριών. Η αλλαγή περιβάλλοντος δεν σημαίνει και μείωση των μέτρων ή μη τήρησή τους, αντιθέτως απαιτεί ακόμα περισσότερη προσοχή.


Παράλληλα, φροντίζουμε να μην ερχόμαστε σε επαφή με άτομα που δεν γνωρίζουμε ή δεν μένουμε μαζί κατά τις εξορμήσεις μας, καθώς είναι αρκετά πιθανό να είναι και οι δύο πλευρές ασυπτωματικοί φορείς του ιού. Η απόσταση δεν αφορά μόνο τις εξόδους στην περιοχή της εκδρομής, αλλά και τη συνολική αποστασιοποίηση. Φυσικά, υπάρχει πάντα και η λύση της εξοχικής κατοικίας ή σπίτια φίλιων σε περιοχές εκτός πόλης, που αποτελούν το ιδανικό σενάριο για κάθε εκδρομή. Κι αυτό γιατί είναι ελεγχόμενος ο χώρος, είναι αρκετά πιο εύκολη η συνύπαρξη χωρίς μάσκα και η επαφή με ξένο κόσμο είναι μηδαμινή. Είναι ένα είδος εξόρμησης που προτιμάται περισσότερο, πόσο μάλλον φέτος.


Ασφάλεια στο σπίτι

Εξόρμηση σημαίνει φεύγω μακριά από το σπίτι. Το σπίτι, όμως, είναι πάντα επιρρεπές σε κλοπές, από επίδοξους εγκληματίες, που εκμεταλλεύονται γιορτές και αργίες για να «χτυπήσουν». Είναι επιτακτική η ανάγκη του ελέγχου της κατοικίας, είτε πρόκειται για αυθημερόν εκδρομή είτε για πολυήμερη, ώστε να αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο. Η G4S σας «καλύπτει» εδώ και πολλά χρόνια στην ασφάλεια του σπιτιού. Τα εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας, που εγκαθίστανται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, αποτελούν την καλύτερη λύση για τον έλεγχο της οικίας σας μ’ ένα κλικ, μέσω της ειδικής εφαρμογής για κινητά και tablet.


Μείνετε ήσυχοι και περάστε κάθε εξόρμηση με ασφάλεια, σε κάθε επίπεδο.



bottom of page