top of page

Τρίτο κύμα Lockdown, αυτή τη φορά προστατευόμαστε νωρίς


Το τρίτο και ίσως όχι τελευταίο κύμα Lockdown έφτασε χωρίς δεύτερη σκέψη στη χώρα μας. Κόκκινες περιοχές, μεγάλη επικινδυνότητα, αυξημένα κρούσματα και καμία «ελπίδα» στο μέλλον για ύφεση της πανδημίας, με στόχο την επαναφορά στην κανονικότητα. Click Away, κλειστά εστιατόρια, καφέ και μπαρ, σχολεία ανοιχτά σε συγκεκριμένες περιοχές και για συγκεκριμένες βαθμίδες, επιχειρήσεις και εταιρείες με μειωμένο προσωπικό, οικονομικές δυσχέρειες και «κακή» ψυχολογία απ’ άκρη σ’ άκρη στη χώρα.


Το Lockdown στα μεγάλα αστικά κέντρα θεωρήθηκε κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη, όταν τα κρούσματα συγκριτικά με τα συνολικά ήταν περισσότερα από κάθε άλλη φορά. Η Αττική μπήκε στο κέντρο της προσοχής, με την κατάσταση να παραμένει δύσκολη και ανεξέλεγκτη, ενώ σταδιακά ανοδική πορεία σε κρούσματα αλλά και στην παρουσία του ιού στα λύματα, παρουσιάζει η Θεσσαλονίκη. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, έχουμε μικρότερη επιρροή του ιού, ενώ σε κάποιες άλλες συναντάμε επικίνδυνα νούμερα.


Σε κάθε περίπτωση, το Lockdown φέρνει και πάλι στην επιφάνεια το ζήτημα της ασφάλειας, ξεκινώντας από την ατομική και καταλήγοντας σε πιο πρακτικά στοιχεία, όπως το σπίτι, τον επαγγελματικό χώρο, την εταιρεία. Η απομακρυσμένη εργασία είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των αλλαγών στην καθημερινότητα των πολιτών, όπως και τα κλειστά καταστήματα, που άνοιξαν λίγο με τη χρήση του Click away και καλούνται να μείνουν και πάλι στην αδράνεια.


Η χρήση συστήματος ασφαλείας είναι το Α και το Ω στην προστασία ενός σπιτιού, όπου παραμένουν όσοι βρίσκονται σε αναστολή ή τα παιδιά που δεν έχουν σχολείο, μίας εταιρείας που παραμένει κλειστή ή λειτουργεί με λιγότερο προσωπικό (ασφαλείας) αλλά και μία επιχείρηση που μένει κλειστή και χρειάζεται να υπάρχει απομακρυσμένος έλεγχος.


Εκμεταλλευτείτε την G4S

Με τη χρήση των IP καμερών ασφαλείας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έχετε πλήρη πρόσβαση σε κάθε σημείο του σπιτιού, του γραφείου ή της επιχείρησής. Μέρα και νύχτα, οι κάμερες διαθέτουν φωτισμό υπερύθρων (IR) για αποτελεσματική εικόνα ακόμη και τη νύχτα σε εμβέλεια 30μ. για εξωτερικούς χώρους, ενώ δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από το νερό και τη σκόνη που θα υπάρχουν στο εξωτερικό περιβάλλον που θα βρίσκεται η κάμερα. Οι κάμερες είναι συνεχώς διασυνδεδεμένες με το cloud της G4S, επομένως μόνο εσείς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους χώρους που επιθυμείτε.


Σε περίπτωση σήματος συναγερμού, η κάμερα καταγράφει αυτόματα το περιστατικό και είναι άμεσα διαθέσιμο σε οποιαδήποτε smart συσκευή επιλέξετε. Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε με την G4S και ενημερωθείτε για τα εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.

bottom of page