top of page

Σύστημα ασφαλείας: 5 σημεία που θα σε βοηθήσουν στη σωστή επιλογή

Έχεις πάρει την μεγάλη και σωστή απόφαση να επενδύσεις σε ένα σύστημα ασφαλείας για το σπίτι, το εξοχικό ή την επιχείρησή σου; Πολύ καλά! Διάβασε παρακάτω 5 σημεία που θα σε βοηθήσουν, ώστε να κάνεις την καταλληλότερη επιλογή!


Υψηλή τεχνολογία

Βεβαιώσου πως το σύστημα που θα εγκαταστήσεις προσφέρει άμεση ανίχνευση και αντίδραση. Πώς; Με εξελιγμένους, smart αισθητήρες και σύστημα καμερών που παρέχει αδιάκοπη και ασφαλή πληροφόρηση, ανά πάσα στιγμή, καθώς και απομακρυσμένο έλεγχο τόσο του συναγερμού, όσο και του χώρου σου.


Παρακολούθηση 24/7

Δεν αρκεί μόνο η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας για την προστασία του σπιτιού σου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις την επιλογή για συνεχή σύνδεση 24 ώρες το 24ωρο με το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας. Γιατί; Γιατί έτσι, οποιαδήποτε απώλεια της επικοινωνίας, λόγω απώλειας σύνδεσης internet, (είτε λόγω διακοπής ρεύματος στο router σας είτε λόγω προβλήματος στην γραμμή σύνδεσης internet) γίνεται άμεσα αντιληπτή. Παράλληλα, το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας της εταιρείας, που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι σε θέση να συντονίσει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες σε 24ωρη βάση, ειδοποιεί τις αρμόδιες αρχές και παρέχει, όπου προβλέπεται, τις πρώτες οδηγίες για αντιμετώπιση κινδύνου.

Υποστήριξη 24/7

Το σύστημα ασφαλείας που θα διαλέξεις, είναι σημαντικό να προσφέρει τα παρακάτω:

24ωρη υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό για τις υπηρεσίες του Κέντρου Λήψης Σημάτων.

24ωρη Υποστήριξη για την ομαλή λειτουργία της εφαρμογής και των υπηρεσιών τηλεδιαχείρισης.

Πλήρη διαφάνεια του ιστορικού σου μέσω σχετικής εφαρμογής, καθώς και του τρόπου αντίδρασης και υποστήριξης της εταιρείας, που θα επιλέξεις.


Εγκεκριμένος πάροχος

Είναι πολύ εύκολο να πέσεις στην παγίδα ενός φθηνού εξοπλισμού, που φαινομενικά “κάνει την ίδια δουλειά” με όλους. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι. Επιλέγοντας έναν πιστοποιημένο πάροχο είσαι ασφαλής και βέβαιος πως όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα θα εκπληρωθούν. Για παράδειγμα, η G4S διαθέτει πιστοποιήσεις και επιχειρησιακές λειτουργίες που την καθιστούν τη σίγουρη επιλογή σου για την ασφάλεια στο σπίτι.

bottom of page