top of page

Προστασία μεγάλων χώρων και μεγάλου αριθμού προσωπικού


Με τις περισσότερες επιχειρήσεις να παραμένουν κλειστές, συναντάμε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που δουλεύουν κανονικά και εξυπηρετούν έναν αρκετά σημαντικό αριθμό προσωπικού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα εξετάσουμε τις εταιρείες που αποτελούνται από μεγάλους χώρους, που χρειάζονται έλεγχο και προστασία συνέχεια. Θα δοθεί έμφαση σε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν την G4S απαραίτητη για μία επιχείρηση.


Έλεγχος προσωπικού από το σπίτι

Σε μία επιχείρηση με αρκετό προσωπικό και με τις συνθήκες να επιβάλλουν την σε μεγάλο ποσοστό τηλε-εργασία, είναι σημαντικό να μπορεί να υπάρχει άμεσος έλεγχος της επιχείρησης και του προσωπικού ώστε να υπάρξει καθοδήγηση και επίλυση θεμάτων που τυχόν θα προκύψουν. Η χρήση καμερών της G4S που διαθέτουν μεγάφωνο και μικρόφωνο βοηθούν στην απρόσκοπτη ενδοεπικοινωνία με το προσωπικό, στη λήψη κοινών αποφάσεων και στον έλεγχο της φυσιολογικής ροής των πραγμάτων.


Έλεγχος χώρων και από το σπίτι

Στις επιχειρήσεις που αποτελούνται από πολλούς και με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους χώρους, η ανάγκη για έλεγχο είτε εσωτερικά είτε απομακρυσμένα είναι μεγάλη. Για την ακρίβεια, είναι σημαντική η γνώση του τι συμβαίνει όταν συμβαίνει, με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων ή κακών ενεργειών. Σε περίπτωση κάποιας κακόβουλης ενέργειας, όταν η επιχείρηση είναι κλειστή, το σύστημα ασφαλείας της G4S προσφέρει επί τόπου ενημέρωση της άμεσης δράσης, ενώ διατηρείται αντίγραφο του υλικού στο cloud της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει 24 ώρες, κάθε ημέρα, η δυνατότητα ελέγχου.


Διαρροή νερού ή περίπτωση φωτιάς

Σε μεγάλους χώρους επιχειρήσεων είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν διάφορα ατυχήματα τα οποία να μη γίνουν αντιληπτά άμεσα και να προκληθούν ζημιές. Από διαρροή νερού μέχρι μία ξαφνική φωτιά, ο ασύρματος ανιχνευτής πυρός & διαρροής νερού της G4S σας προσφέρει ασφάλεια και ηρεμία. Διαθέτει ασύρματους αισθητήρες που εντοπίζουν έγκαιρα τους κινδύνους που απειλούν κάθε χώρο. Και οι δύο αισθητήρες διαθέτουν λειτουργία tamper, ώστε να ενεργοποιούν την Κεντρική Μονάδα σε περίπτωση προσπάθειας αποξήλωσής τους από μη εξειδικευμένο προσωπικό. Έχουν ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας για να παραμένουν λειτουργικοί για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Αποτρέψτε τους επίδοξους διαρρήκτες

Η χρήση φαροσειρήνας και καμερών, που αντέχουν στις καιρικές συνθήκες, λειτουργούν αποτρεπτικά για τους επίδοξους διαρρήκτες, καθώς φέρουν το λογότυπο της εταιρείας και τους γνωστοποιείται ότι η εν λόγω επιχείρηση προστατεύεται από τους καλύτερους. Με λειτουργία tamper, η φαροσειρήνα ενεργοποιεί την Κεντρική Μονάδα σε περίπτωση προσπάθειας αποξήλωσής της από μη εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ οι κάμερες καταγράφουν 24 ώρες και το βίντεο διατηρείται ακόμα κι αν γίνει αποξήλωση του εξοπλισμού.



bottom of page