top of page

Παιδιά στο σπίτι τις γιορτές; Κρατήστε τα απασχολημένα και… ασφαλή!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και μαζί τους κλείνουν τα σχολεία, ξεκινούν οι άδειες των διακοπών και όλοι μπαίνουν σε εορταστική και χαλαρή διάθεση. Οι διακοπές ειδικά για τα παιδιά αρχίζουν σχετικά νωρίς ενώ διαρκούν περίπου δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει, πως τα παιδιά θα βρίσκονται στο σπίτι, με άπλετο ελεύθερο χρόνο. 


Φυσικά, εφόσον είναι δυνατόν να είστε κι εσείς τις ημέρες των γιορτών στο σπίτι, θα μπορέσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους και να τα κρατήσετε απασχολημένα καθόλη την διάρκεια των ημερών. Μπορείτε να τους οργανώσετε όσον αφορά το διάβασμα τους - αν είναι σε σχετικά μεγάλη ηλικία- ή να τους γεμίσετε το πρόγραμμα με ιδέες εκπαιδευτικού περιεχομένου - για πιο μικρές ηλικίες. 

Οι Χριστουγεννιάτικες ταινίες και πλέον σειρές αποτελούν την ιδανική απασχόληση μικρών και μεγάλων κατά τη διάρκεια των διακοπών. Οικογενειακές μαζώξεις με σνακ και τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών στην τηλεόραση! 



Ωστόσο, υπάρχουν και γονείς που δεν καταφέρνουν να έχουν άδεια όλες τις ημέρες των διακοπών. Κάτι που σημαίνει πως πολλές φορές τα παιδιά θα χρειαστεί να μείνουν μόνα τους για κάποιες ώρες. Η ανησυχία και το άγχος είναι δεδομένα καθώς θέλετε να γνωρίζετε τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή. 


Ας ξεκινήσουμε, όμως, από τα βασικά.


Είναι ευρέως γνωστό πως κατά τη διάρκεια των διακοπών (Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι) γίνονται οι περισσότερες απόπειρες διάρρηξης. Οπότε είναι αρκετά σημαντικό το σπίτι μας να είναι εξοπλισμένο με το καλύτερο σύστημα ασφαλείας, ώστε να είναι προστατευμένο καθώς επίσης και όλα τα μέλη της οικογένειας να νιώθουν και να είναι ασφαλή. 


Η G4S προσφέρει το G4S iTOS, ένα σύστημα ασφαλείας που σας παρέχει τα αυτονόητα. Ασφάλεια και πλήρη έλεγχο του χώρου σας, ανά πάσα στιγμή και κάθε λεπτό όπου και να βρίσκεστε. 


Με τη βοήθεια των ειδικών καμερών ασφαλείας έχετε εικόνα του τι συμβαίνει μέσα και έξω από το σπίτι σας. Η Πανοραμική IP Cam ασφαλείας εσωτερικού χώρου, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή. Ανεξάρτητα από τον φωτισμό υπερύθρων (IR) που διαθέτει, για να προσφέρει αποτελεσματική εικόνα ακόμη και τη νύχτα, διαθέτει, επίσης, ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, που επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, από όπου και να βρίσκεστε.


Παράλληλα, η διασύνδεση της κάμερας με το cloud της G4S, γίνεται με ασφαλή κρυπτογράφηση, ώστε να έχει πρόσβαση στις εικόνες του χώρου σας, αυτός που εσείς ορίζετε. Οπότε γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι κάνουν τα παιδιά σας, αν είναι καλά και μπορείτε να αντιμετωπίσετε άμεσα οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη ή ακόμα και να επικοινωνήσετε μαζί τους, άμεσα και αποτελεσματικά. 


bottom of page