top of page

Κατοικίδιο στο σπίτι και συναγερμός. Γίνεται;

Έγινε ενημέρωση: 1 Ιουλ 2018



Οι άνθρωποι που ζουν μαζί με το κατοικίδιο ζώο τους, έχουν μόνο θετική ενέργεια, ζεστασιά και αγάπη να αποκομίσουν!


Στη σημερινή εποχή, ο περισσότερος κόσμος εργάζεται και αναπόφευκτα πρέπει να αποχωρίζεται για λίγες ώρες τους αγαπημένους του φίλους.


Το γεγονός της παραμονής ενός κατοικίδιου μόνου στο σπίτι, αποτελεί για τους περισσότερους εμπόδιο στο να εγκαταστήσουν κάποιο σύστημα συναγερμού. Ή πολλές φορές αν και διαθέτουν σύστημα συναγερμού, δεν το ενεργοποιούν ενώ λείπουν, ώστε να μην ενοχληθεί ο μικρός τους φίλος από τυχόν λαθεμένη ενεργοποίηση του συναγερμού τους .


Πόσο ασφαλές είναι όμως αυτό για το κατοικίδιο αλλά και για το σπίτι;


Τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού ξεπερνούν τους περιορισμούς αυτούς, λαμβάνοντας υπ΄όψιν τους την αγάπη και την φροντίδα που προσφέρουμε στους μικρούς τετράποδους φίλους μας και είναι σε θέση να μπορούν να συνυπάρξουν μαζί τους, χωρίς από την άλλη να περιορίζεται η λειτουργικότητά τους.

Όταν λοιπόν εγκαταστήσεις ένα σύστημα συναγερμού, θα πρέπει να ενημερώσεις για την ύπαρξη του κατοικιδίου τον πάροχο της υπηρεσίας ασφαλείας, ώστε να εγκατασταθούν στην οικία σου ανιχνευτές κίνησης φιλικούς προς το κατοικίδιο.

Οι σύγχρονοι ανιχνευτές κίνησης, οι οποίοι είναι φιλικοί προς τα κατοικίδια (pet friendly), είναι ρυθμισμένοι ώστε να παραβλέπουν τις κινήσεις μικρών ζώων συγκεκριμένου μεγέθους. Έτσι ενώ επιτελούν το έργο της προστασίας του χώρου, ταυτόχρονα ελαχιστοποιείται η πιθανότητα λαθεμένης ενεργοποίησης του συναγερμού, η οποία ειδικά όταν απουσιάζουμε μπορεί να καταστεί ιδιαίτερα ενοχλητική για τους περίοικους αλλά και να αγχώσει υπερβολικά τον μικρό μας φίλο.


Πώς συνδυάζεται με το G4S iTOS;

Το G4S iTOS, ως η κορυφαία λύση smart security από τον παγκόσμιο ηγέτη στις υπηρεσίες ασφαλείας, δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει αντίστοιχες λύσεις φιλικές προς τους μικρούς μας φίλους. Στην G4S επειδή γνωρίζουμε την αγάπη και την φροντίδα σου για αυτούς, όχι μόνο δίνουμε λύσεις εξοπλισμού φιλικές προς το κατοικίδιό σου για να είστε ήσυχοι ακόμη και όταν λείπετε ότι ο χώρος σας προστατεύεται, χωρίς να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός σας κατά λάθος από αυτό, αλλά σου προσφέρει και επιπλέον δυνατότητες.

Έτσι, oι smart αισθητήρες του G4S iTOS αναγνωρίζουν τις κινήσεις του τετράποδου φίλου σου και δεν ενεργοποιούν τον συναγερμό λόγω των κινήσεων του, ενώ η έξυπνη κάμερα ασφαλείας G4S iTOS σου επιτρέπει να ελέγχεις τακτικά το κατοικίδιο και τον χώρο σου από όπου κι αν βρίσκεσαι, ακόμη και να του μιλήσεις κάνοντάς το να σε αισθάνεται δίπλα του συνεχώς!


Με το G4S iTOS μπορείς να φροντίζεις για την ασφάλεια και την προστασία του σπιτιού σου, και ταυτόγχρονα να προσφέρεις στο κατοικίδιό σου τον ποιοτικό χρόνο και την αγάπη που χρειάζεται!

bottom of page