top of page

Καλοκαιρινές διακοπές: επιστροφή στα ταξίδια – τι να προσέξεις


Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έφερε η πανδημία όλους αυτούς τους μήνες ήταν τα ταξίδια και η μη πραγματοποίησή τους. Όντας μία χώρα που αποτελεί αρκετά δημοφιλή προορισμό χειμώνα- καλοκαίρι, η Ελλάδα φιλοξενεί εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, σε όλα της τα μέρη. Από την άλλη, οι «ντόπιοι» κάτοικοι είναι πλέον έτοιμοι να «ανοίξουν τα φτερά τους» και να φύγουν το καλοκαίρι από την χώρα, με σκοπό να επανέλθουν στο αγαπημένου τους χόμπι: τα ταξίδια. Είναι αρκετά σημαντικό το γεγονός ότι έχει γίνει σχεδόν καθολική άρση των αυστηρών μέτρων που μας κράτησαν σπίτι για πάρα πολλούς μήνες. Το φετινό καλοκαίρι, όπως και το περσινό, αναμένεται να κυλήσουν ομαλά, χωρίς ευτράπελα.


Ταξίδι στο εσωτερικό;

Ως ταξίδι, φυσικά, δεν ορίζεται μόνο η έξοδος προς το εξωτερικό. Πολλοί είναι αυτοί που θα επιλέξουν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Από τα ηπειρωτικά της χώρας μέχρι και την Κρήτη, κάθε ταξίδι έχει τη δική του χάρη και υπάρχουν ορισμένα πράγματα που καλό θα ήταν να έχουμε υπόψη μας, για να ζήσουμε στο έπακρο τις διακοπές μας. Φυσικά, δεν ξεχνάμε να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να διασφαλίσουμε πως δεν θα νοσήσουμε από τον ιό, ειδικά σε όσους δεν έχουν προλάβει να χτίσουν ακόμα την «ανοσία» τους.


Ταξίδι στο εξωτερικό;

Όπως έχουμε ήδη δει, ορισμένες χώρες του εξωτερικού είναι ιδιαίτερα «αυστηρές» στην είσοδο των τουριστών. Κι αυτό γιατί δεν έχουν προχωρήσει αρκετά στους εμβολιασμούς τους είτε γιατί έχουν αρκετά κρούσματα είτε, τέλος, διότι διατηρούν χαμηλούς τους αριθμούς των κρουσμάτων και δεν θέλουν να επιδεινώσουν την κατάσταση. Επομένως, πριν κλείσουμε οποιοδήποτε εισιτήριο προσέχουμε ώστε να γνωρίζουμε τους κανονισμούς που ισχύουν στον προορισμό που επιλέξαμε.


Και από ασφάλεια;

Φεύγοντας για διακοπές, υπάρχει πάντοτε ο φόβος της διάρρηξης. Πολλές φορές, είναι αρκετά σημαντικό να κατανοήσουμε την αξία ενός συστήματος ασφαλείας πολύ πριν το χρειαστούμε. Ένα σύστημα ασφαλείας της G4S μας παρέχει επαγγελματική κάλυψη και πλήρη γνώση του τι συμβαίνει στους χώρους που επιλέγουμε να ελέγχουμε. Ειδικά όταν βρισκόμαστε μακριά, μπορούμε από το κινητό μας τηλέφωνο να γνωρίζουμε αν έχει γίνει κάποιο ατύχημα στο σπίτι (πλημμύρα ή φωτιά) αλλά και να βεβαιωθούμε πως δεν έχει υπάρξει κάποια διάρρηξη.


Η G4S είναι δίπλα σας εξαρχής, προσφέροντάς σας επαγγελματισμό και μοναδικές υπηρεσίες, κάνοντάς σας να νιώθετε ασφαλείς κάθε ημέρα, κάθε ώρα, όλο τον χρόνο.

Ανακαλύψτε τα μοναδικά πακέτα της εταιρείας και νιώστε ασφαλείς, είτε είστε μέσα στο σπίτι είτε έξω από αυτό.

bottom of page