top of page

Κάμερες στο σπίτι; πλήρης πρόσβαση σε κάθε σημείο του σπιτιού

Οι κάμερες παρακολούθησης αποτελούν μία καινοτομία τα τελευταία χρόνια, η οποία ανταποκρίνεται σε πάρα πολλές ανάγκες μέσα στο σπίτι. Αποτελεί, μεν, ένα από τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, ωστόσο αποτελεί και έναν βοηθό, σε περιπτώσεις που ο εξ’ αποστάσεως έλεγχος είναι απαραίτητος. 


Οι κάμερες τοποθετούνται σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, ενώ μπορούν να συνδεθούν με καταγραφικό ή να παρουσιάσουν σε πραγματικό χρόνο, σε μία φορητή συσκευή, τι συμβαίνει. Παρόλο που παλαιότερα η επιλογή της σωστής κάμερας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, ήταν πιο δύσκολη, πλέον με την αξιόπιστη και επαγγελματική συμβουλή της G4S, τα πράγματα είναι εκτός από πλήρως επαγγελματικά και απλά. 



Γιατί να βάλω κάμερες ασφαλείας σπίτι μου;

Αυτή η ερώτηση είναι πάρα πολύ σωστή. Πρέπει να αναγνωριστούν οι λόγοι και εφόσον δεν υπάρχει άλλη τόσο σωστή και επαγγελματική λύση, να προχωρήσετε στην χρήση καμερών ασφαλείας. Πράγματι, υπάρχουν διαφορετικές ανάγκες τις οποίες θα καλύψει αυτό το σύστημα ασφαλείας. 

Αρχικά, ασφάλεια. Οι κάμερες προσφέρουν άμεση και έμμεση ασφάλεια. Κυρίως γιατί άμεσα σας παρέχουν την πληροφορία του τι συμβαίνει, πότε συμβαίνει, από ποιον συμβαίνει. Έχετε τον πλήρη έλεγχο του εξωτερικού αλλά και εσωτερικού του σπιτιού. Έμμεσα, δείχνει σε περαστικούς και ανθρώπους εκτός σπιτιού πως το σπίτι προστατεύεται, κάτι που πιθανόν να τους αποτρέψει από το να ενεργήσουν κακόβουλα εις βάρος σας. Σε περίπτωση, δε, που λάβει χώρα κάποιο συμβάν, έχετε στην κατοχή σας το υλικό με τους εισβολείς, το οποίο μπορείτε να παραδώσετε στους αρμόδιους, ώστε να τους εντοπίσουν. Στην ασφάλεια του σπιτιού εντάσσονται και τυχόν ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν από κάποια διαρροή νερού (σωλήνας) ή πρόκληση φωτιάς. Έτσι, μπορείτε να αντιμετωπίσετε το δυνατόν γρηγορότερα κάποια τέτοια κατάσταση.  


Έπειτα, ασφάλεια των αγαπημένων σας και έλεγχος. Πολλές φορές θα χρειαστεί να είναι τα παιδιά μόνα τους στο σπίτι, για κάποιες ώρες. Φυσικό κι επόμενο, να ανησυχείτε για την ασφάλεια τους, τόσο από εξωτερικούς παράγοντες (πιθανότητα ληστών, διαρρηκτών) όσο και από εσωτερικούς (τα ατυχήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω). Με την G4S, έχετε εικόνα του σπιτιού ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε, με τη βοήθεια μίας φορητής συσκευής. Αυτό σημαίνει, πως όπου και είστε μπορείτε να ξέρετε αν τα παιδιά σας είναι ασφαλή και αν όλα είναι εντάξει.


Σε αντίστοιχο επίπεδο, είναι και η ασφάλεια των ατόμων μεγάλης ηλικίας. Αν θέλετε να γνωρίζετε πως είναι καλά ή είχαν κάποιο ατύχημα (πτώση, χτύπημα), μπορείτε άμεσα και απλά, με ένα μόνο κλικ. Η G4S έχει σχεδιάσει ένα εξαιρετικό σύστημα ασφαλείας, με κάμερες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, υπολογίζοντας κάθε πιθανή σας ανάγκη. Νιώστε ασφαλείς και χαρίστε αυτό το προνόμιο και στους δικούς σας ανθρώπους.

bottom of page