top of page

Η ασφάλεια του χώρου σου, στην οθόνη του κινητού σου


Η τεχνολογική ανάπτυξη των τελευταίων δεκαετιών είχε ως αποτέλεσμα οι οικιακοί και επαγγελματικοί μας χώροι να αλλάξουν αρκετά. Οι χώροι μας και εμείς προσαρμοστήκαμε στα νέα δεδομένα και στις εξελίξεις καθώς η τεχνολογία προσφέρει καθημερινές διευκολύνσεις που ενδεχομένως δεν είχαμε καν φανταστεί.




Ταυτόχρονα, η μεγάλη ποσότητα ηλεκτρονικών συσκευών ενός χώρου ενέχει και πολλούς κινδύνους. Δεν είναι λίγες οι φορές που η δυσλειτουργία μιας συσκευής έχει ως αποτέλεσμα την ολική καταστροφή ενός χώρου, πόσο μάλλον αν η βλάβη δεν γίνει έγκαιρα αντιληπτή.


Είναι σημαντικό συνεπώς, οι μηχανικές, τεχνολογικές και υλικές ζημιές να γίνονται γρήγορα αντιληπτές. Πως θα γίνει αυτό πράξη, όταν λείπουμε πολλές ώρες από το χώρο μας;


Τη λύση έχει το G4S iTOS από τον παγκόσμιο ηγέτη στην ασφάλεια G4S.

Το G4S iTOS σου επιτρέπει να έχεις τον έλεγχο του χώρου σου από όπου κι αν βρίσκεσαι, σε ενημερώνει άμεσα, σε προειδοποιεί έγκαιρα και προστατεύει εσένα και τους δικούς σου αδιάκοπα, με την εγγύηση της G4S.


Οι προηγμένοι αισθητήρες σε ειδοποιούν εγκαίρως για φωτιά ή πλημμύρα, ενώ ο Κεντρικός Σταθμός ειδοποιεί άμεσα την πυροσβεστική μέρα - νύχτα.



bottom of page