top of page

Διαχείριση συσκευών για eco-friendly οικεία

Η κατανάλωση ρεύματος είναι ένα θέμα που απασχολεί κράτη και πολίτες παγκοσμίως. Έρευνες τονίζουν όλο και περισσότερο πως πρέπει να συμβάλουμε όλοι στη προστασία του περιβάλλοντος μας.


Ο μήνας που διανύουμε άλλωστε είναι αφιερωμένος στο Περιβάλλον, με τη WWF να ορίζει κάθε Μάρτιο την ετήσια καμπάνια της “η Ώρα της Γης”. Φέτος, στις 28 Μαρτίου καλούμαστε να κλείσουμε τα φώτα στις οικείες, τα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια και τους δρόμους, με στόχο τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας. Πάντοτε με ασφάλεια.


Με το G4S iTOS μπορείς να συμβάλεις καθημερινά στο σκοπό αυτό με προσωπικά και κοινωνικά οφέλη.


Με τη δυνατότητα προσθήκης ειδικού εξοπλισμού smart home, το G4S iTOS σας επιτρέπει να ελέγχετε τον “έξυπνο” αυτοματισμό του χώρου σας (π.χ. φωτισμό, την παροχή ρεύματος σε μία πρίζα), όπου κι αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε, από την ίδια εφαρμογή διαχείρισης του συναγερμού σας, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος.


Οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, μέσω του κινητού σας μπορείτε να ελέγξετε τις συσκευές του χώρου σας και να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε δεν επιθυμείτε ή ξεχάσατε να απενεργοποιήσετε φεύγοντας από εκεί. Μια λειτουργία που βοηθά πρωτίστως στην ασφάλεια του χώρου σας, ενώ παράλληλα ενισχύει στην οικονομία ρεύματος.

bottom of page