top of page

Διακοπές όπως παλιά - ας μη χαλαρώσουμε σε θέμα ασφάλειας


Πρόληψη και ενημέρωση

Είναι πολύ σημαντικό, εφόσον επιλέξουμε να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό ή σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας, να γνωρίζουμε τι ισχύει όσον αφορά τα μέτρα προστασίας. Σε ορισμένες χώρες του εξωτερικού για παράδειγμα, είναι απαραίτητη η ένδειξη αρνητικού τεστ ή το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ σε άλλες χρειάζεται να πραγματοποιηθεί καραντίνα κατά την άφιξη. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα μέτρα μπορεί να χαλάρωσαν αλλά τα θέματα ασφαλείας παραμένουν υψηλά, κυρίως όσον αφορά την υγεία.


Σπίτι και εξοχικό- ασφαλείς διακοπές

Πολλοί είναι αυτοί που θα επιλέξουν να κάνουν τις φετινές τους διακοπές στο εξοχικό τους σπίτι ή ακόμα και στην πόλη, με μονοήμερα ταξίδια κοντά στα αστικά κέντρα. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στους χώρους μας, καθώς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αρκετά συχνά τα ατυχή περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων που συμβαίνουν. Το καλοκαίρι τα μεγάλα αστικά κέντρα αδειάζουν και οι επίδοξοι ληστές μπορούν να δράσουν ανενόχλητοι, λεηλατώντας χωρίς κίνδυνο να τους αντιληφθεί κανείς, σπίτια και εξοχικά.


Προστασία ΤΩΡΑ!


Η προστασία του σπιτιού και το εξοχικού είναι ιδιαίτερα επιτακτική κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων επιλέγει να φύγει, επομένως αναρίθμητα σπίτια παραμένουν άδεια, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα κάποιος γείτονας να ελέγχει αραιά και που, μη τυχόν έχει συμβεί κάτι. Η G4S ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας, με τα συστήματα που προσφέρει, τα οποία καλύπτουν κάθε σπίτι, όσο μικρό και μεγάλο και αν είναι. Κάμερες ασφαλείας, φαροσειρήνες και συναγερμοί είναι μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία, οι οποίες ξεχωρίζουν από τον επαγγελματισμό και την καινοτομία που τις χαρακτηρίζει.


Για ξέγνοιαστες διακοπές, η G4S σας λύνει τα χέρια.



bottom of page