top of page

Γιατί χρειάζεσαι σύστημα συναγερμού με κάμερες;

Η αύξηση των κρουσμάτων διαρρήξεων, μεγαλώνει την ανάγκη να νιώθουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια εντός κι εκτός σπιτιού. Το αυξημένο επίπεδο ασφάλειας επιτυγχάνεται και επενδύοντας σε ένα καλό σύστημα συναγερμού με κάμερες.


Ποιοι είναι όμως οι βασικοί λόγοι για μια τέτοια επένδυση;




Ένα καλό και σύγχρονο σύστημα ασφάλειας στην κατοικία σου προστατεύει συνεχώς εσένα και την οικογένεια σου.


Μην ξεχνάς πως ο κίνδυνος είναι υπαρκτός ανά πάσα στιγμή, είτε βρίσκεται κάποιος στο σπίτι, είτε όχι.

Σε περίπτωση που κάποιος διαρρήξει την οικία σου, θα πρέπει να υπάρχει άμεση ανίχνευση και αντίδραση, είτε βρίσκεται κάποιος εκεί, είτε όχι. Συνήθως, οι περισσότεροι θεωρούμε τη διάρρηξη ως πιο άμεσο κίνδυνο,, αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμούμε κι άλλους κινδύνους στους οποίους εκτίθενται οι κατοικίες μας, όπως η πυρκαγιά, ή κάποια διαρροή νερού. Τέτοιου είδους κίνδυνοι αυξάνονται σε περίοδο μακράς απουσίας, όπως για παράδειγμα κατά την διάρκεια των διακοπών. Έτσι, όταν βρίσκεσαι μακριά, έχεις την ανάγκη να γνωρίζεις και να επιβεβαιώνεις πως είναι όλα καλά στο σπίτι.


Σίγουρα η επένδυση σε ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού όπως το G4S iTOS που διαθέτει smart αισθητήρες και συνδέεται συνεχώς με το κορυφαίο 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων της G4S, σε καθησυχάζει ότι η ασφάλεια του σπιτιού σου επιβλέπεται συνεχώς, και οτιδήποτε κι αν συμβεί θα το μάθεις έγκαιρα, ενώ θα ειδοποιηθούν και οι αρμόδιες αρχές (Αστυνομία, Πυροσβεστική). Και όχι μόνο αυτό, αφού στην περίπτωση που κάτι δυσάρεστο συμβεί, με την ενεργοποίηση του συναγερμού καταγράφεται video του χώρου σου στο ασφαλές δίκτυο της G4S (το οποίο δεν μπορεί να σβησθεί από τον διαρρήκτη ακόμη και εάν “ξηλώσει” την κάμερά σου) , ώστε να μπορείς όποτε θέλεις να το δεις στο κινητό σου.


Επιπλέον αυτών όμως, το G4S iTOS με τις IP κάμερες ασφαλείας, σου καλύπτει την ανάγκη να βλέπεις ο ίδιος και να επιβεβαιώνεις οποιαδήποτε στιγμή και όπου κι αν βρίσκεσαι, ότι όλα είναι καλά στο σπίτι σου.


Έτσι, ενώ τα περισσότερα συστήματα συναγερμού έχουν ως στόχο απλώς να λειτουργήσουν αποτρεπτικά, η υπηρεσία G4S iTOS επιπλέον σου επιτρέπει να έχεις τον έλεγχο του χώρου σου από όπου κι αν βρίσκεσαι, σε ενημερώνει άμεσα, σε προειδοποιεί έγκαιρα και προστατεύει εσένα και τους δικούς σου αδιάκοπα, με την εγγύηση της G4S.


Άρα, οι τρεις βασικοί λόγοι που χρειάζεσαι ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού με κάμερες είναι για:

  • Να αποτρέπει τους εισβολείς

  • Να προστατεύει από κινδύνους (διάρρηξη/πυρκαγιά/πλημμύρα)

  • Να μπορείς να παρακολουθείς την κατοικία σου σε συνεχή βάση

  • Να νοιώθεις ήσυχος κάθε στιγμή ότι το σπίτι σου είναι ασφαλές

bottom of page