top of page

Γιατί είναι σημαντική η εγκατάσταση της Smart Home ασφαλείας

Η είσοδος της τεχνολογίας στην ζωή και την καθημερινότητά μας έχει αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της σύγχρονης εποχής. Κι αυτό γιατί η καθημερινότητα μας εξελίσσεται ανάλογα με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, κάνοντας την πιο παραγωγική, οργανωμένη και σε ορισμένες περιπτώσεις πιο ασφαλή. Στον τομέα της ασφάλειας έχουμε δει κατά καιρούς πολλές εναλλακτικές και συστήματα που ενισχύουν το αίσθημα ασφαλείας είτε στο σπίτι, το εξοχικό ή την δουλειά. Ας μη ξεχνάμε άλλωστε, πως οι επίδοξοι ληστές αποτελούν έναν κίνδυνο που δεν εκλείπει.


Φυσικά, η χρήση της τεχνολογίας στην ασφάλεια του σπιτιού πρέπει να γίνεται από εταιρείες που έχουν την πιστοποίηση για τέτοιες εγκαταστάσεις. Το εξειδικευμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο να εξοπλίζει την οικία ή την εργασία σας με τα τελευταία συστήματα ασφαλείας, θα προσφέρει την σιγουριά που χρειάζεστε πως όλα θα λειτουργούν σωστά.


Πριν λίγους μήνες δόθηκε στην δημοσιότητα η υπόθεση της μαζικής παραβίασης γνωστού συστήματος οικιακού εξοπλισμού. Πιο συγκεκριμένα, η λανθασμένη ρύθμιση των τεχνικών εργαλείων και η έλλειψη βασικής προστασίας με κωδικό πρόσβασης έθεσαν τη βάση της επίθεσης.


Έτσι, είναι αρκετά σημαντικό η εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας αρχικά να μη γίνεται από εσάς φυσικά, καθώς δεν είναι κάτι απλό και απαιτεί εμπειρία και δεύτερον να πραγματοποιείται από εταιρείες συνώνυμο της λέξεις επαγγελματισμός. Οι ασφαλείς έξυπνες οικιακές συσκευές και η επαγγελματική εγκατάσταση είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια του σπιτιού σας. Και η G4S μπορεί να σας το εγγυηθεί, καθώς εδώ και πολλά χρόνια είναι πιστή στην σωστή και εξειδικευμένη εγκατάσταση του καλύτερου οικιακού εξοπλισμού.



Εγκατάσταση από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Τι μου προσφέρει;


Ασφάλεια και ηρεμία

Όπως είδαμε και παραπάνω, η τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας δεν είναι μία απλή διαδικασία, καθώς ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο επίθεσης από εγκληματίες. Οι επίδοξοι ληστές δεν έχουν τις ίδιες γνώσεις όσον αφορά την τεχνολογία, οπότε είναι σημαντικό να βρούμε έναν πάροχο που να μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του στο κομμάτι αυτό.

Οι ειδικοί το κάνουν κάθε μέρα και ξέρουν τι πρέπει να ψάξουν κατά την εγκατάσταση. Επιπλέον, ο κίνδυνος μειώνεται καθώς οι επαγγελματίες ασφαλείας είναι ασφαλισμένοι. Αυτό σημαίνει ότι είστε καλυμμένοι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σύστημά σας.


Βελτιστοποιημένες υπηρεσίες

Η σωστή εγκατάσταση πολλές φορές σημαίνει και μέγιστη απόδοση. Οι επαγγελματίες εγκαταστάτες είναι εκπαιδευμένοι ειδικοί που βελτιστοποιουν τα προϊόντα σας για να σας παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Οι τεχνικοί μπορούν να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία εγκατάστασης έτσι ώστε να σας δώσουν μια ιδέα για τις μοναδικές λειτουργίες του συστήματος ασφαλείας σας.

bottom of page