top of page

Γιατί είναι απαραίτητη η εξωτερική φαροσειρήνα;

Η πρώτη εικόνα που έρχεται σε κάποιον όταν σκέφτεται έναν χώρο με προστασία ασφαλείας είναι το ενημερωτικό αυτοκόλλητο φυλασσόμενου χώρου από τον πάροχο, καθώς και η σειρήνα στην είσοδο του χώρου. Η εξωτερική φαροσειρήνα του G4S-iTOS, εκτός από την χαρακτηριστική εικόνα που δημιουργεί, παρέχει ουσιαστική προστασία στον χώρο. Ας δούμε γιατί η παρουσία της μπορεί να δράσει καταλυτικά στην ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.


Η εξωτερική φαροσειρήνα G4S-iTOS έχει εξαιρετικά μεγάλη αντοχή σε όλες τις ακραίες καιρικές συνθήκες, χάρη στο ασφαλές περίβλημα της. Επομένως, παρότι βρίσκεται εκτεθειμένη, δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ λόγω μίας μεγάλης νεροποντής ή ενός καύσωνα διαρκείας. Αυτό που κάνει την εξωτερική φαροσειρήνα G4S-iTOS πραγματικά πολύτιμη είναι ο τρόπος λειτουργίας της. Πολλοί επιτήδειοι θεωρούν ότι αν βρουν τρόπο να διακόψουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του χώρου, θα απενεργοποιήσουν και την ασφάλειά του. Η εξωτερική φαροσειρήνα, όμως, διαθέτει εφεδρική μπαταρία που λειτουργεί για πολλές ώρες μετά τη διακοπή της παροχής ρεύματος. Αυτή η λειτουργία προσφέρει ανακούφιση και σε περίπτωση μιας γενικευμένης βλάβης ηλεκτροδότησης. Ακόμη, σε περίπτωση που κάποιος ληστής επιχειρήσει να την αποξηλώσει, θα έχει διαπράξει ένα μεγάλο λάθος, διότι η φαροσειρήνα του G4S-iTOS είναι ειδικά κατασκευασμένη ώστε, σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να την πειράξει, να σημάνει αμέσως συναγερμό.


Πολύ συχνά, πριν προλάβει καν να σημάνει ο συναγερμός της εξωτερικής φαροσειρήνας, λειτουργεί το πρώτο επίπεδο ασφάλειας που μας παρέχει. Αυτό δεν είναι άλλο από το μέγεθος της και το λογότυπο της G4S που φέρει. Έτσι γίνεται αντιληπτό από διάφορους επιτήδειους ότι ο χώρος διαθέτει το σύστημα ασφαλείας G4S-iTOS και δεν ρισκάρουν να πλησιάσουν επικίνδυνα. Ακόμα και αν κάποιοι θεωρήσουν ότι είναι ψεύτικη, τότε χάρη στις παραπάνω ιδιότητες της θα αντιληφθούν σύντομα τη λάθος κίνηση που μόλις θα έχουν κάνει. Είναι πολύ σημαντικό να επισημάνουμε εδώ το ευρέως διαδεδομένο λάθος της ψεύτικες φαροσειρήνας: πλέον, ακόμη και ληστές με μικρή εμπειρία έχουν τη γνώση να καταλάβουν πως πρόκειται για ένα εργαλείο χωρίς χρησιμότητα, οδηγώντας ενδεχομένως σε αντίθετα αποτελέσματα.

Η εξωτερική φαροσειρήνα G4S-iTOS αποτελεί τον πρώτο και σημαντικότερο σύμμαχο της ασφάλειας του σπιτιού σας. Εκμεταλλευτείτε τις ιδιότητες της και ανεβάστε το επίπεδο προστασίας των αγαπημένων προσώπων και της περιουσίας σας!

bottom of page