top of page

Ασφαλές σπίτι για κάθε περίπτωση!

Έγινε ενημέρωση: 2 Νοε 2020


Τα σχολεία παραμένουν μέχρι και σήμερα ανοιχτά. Παρά τα δεκάδες μέτρα που έχουν ληφθεί για τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας που μετρούν εκατοντάδες θετικά κρούσματα, τα σχολεία παραμένουν κανονικά σε πλήρη λειτουργία, με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Είναι αρκετά σημαντικό, όμως, να αναγνωρίσουμε τις αλλαγές που προβλέπονται στο μέλλον, καθώς τα καθημερινά κρούσματα είναι πλέον πολλά. Ήδη, σε αρκετά σχολεία της χώρας που έχουν εντοπιστεί θετικά δείγματα τα τμήματα έχουν κλείσει και τα παιδιά συνεχίζουν τα μαθήματα τους από το σπίτι.


Νέα δεδομένα

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει προβλέψεις που να αφορούν τα σχολεία. Είναι αρκετά πιθανό να μεταφερθούν τα μαθήματα διαδικτυακά ή να μειωθούν ακόμα περισσότερο οι μαθητές στις αίθουσες. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα και να μειωθεί η χωρίς λόγο επαφή των παιδιών στα διαλείμματα και τους κοινούς χώρους. Ας μη ξεχνάμε πως είναι αρκετά δύσκολο να συγκρατηθούν τα παιδιά και να κατανοήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Επομένως, χρειάζεται η συνεχής επίβλεψη αλλά και η ενισχυτική βοήθεια από τους γονείς, που οφείλουν να τα ενημερώνουν και να τα συμβουλεύουν.


Παιδιά στο σπίτι

Από τα τμήματα των σχολείων που παραμένουν κλειστά λόγω κάποιου κρούσματος, έχουν προκύψει πολλά παιδιά που πρέπει να μείνουν σπίτι. Αυτή η συνθήκη είναι αρκετά δύσκολη για εργαζόμενους γονείς που πρακτικά δε μπορούν να έχουν τη βοήθεια των παππούδων (ένας λόγος παραπάνω τώρα με τον κορονοϊό που οι ηλικιωμένοι πρέπει να προσέχουν διπλά). Η G4S, με τόσα χρόνια εμπειρίας στην ασφάλεια και τον εξ’ αποστάσεως έλεγχο, προσφέρει τον καλύτερο εξοπλισμό για την απομακρυσμένη οπτικοακουστική ενημέρωση σας.


Πιο συγκεκριμένα, με την πανοραμική IP Cam Ασφαλείας Εσωτερικού Χώρου την οποία μπορείτε να ελέγχετε πλήρως από την εφαρμογή της G4S, έχετε τον πλήρη έλεγχο του χώρου και των παιδιών που θα πρέπει για λίγες ώρες να μείνουν μόνα. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ περιλαμβάνει και SD κάρτα 8GB, για καταγραφή. Η κάμερα εκτός από τον έλεγχο, σας προσφέρει και ασφάλεια, σε συνδυασμό και με άλλα σημαντικά περιφερειακά του εξοπλισμού της G4S.


Σε κάθε περίπτωση, είναι μία δύσκολη περίοδος που τα πράγματα – δυστυχώς- χειροτερεύουν και χρειάζεται η μέγιστη προσοχή και προσαρμογή στις νέες αυτές συνθήκες. Με την G4S έχετε ένα σύμμαχο ακόμα!




bottom of page