top of page

Ανοιξιάτικος καθαρισμός σπιτιού: μυστικά για τον οικιακό εξοπλισμό ασφαλείας

Ήρθε επιτέλους η άνοιξη, σχεδόν μαζί με το καλοκαίρι. Οι βεράντες ανοίγουν, τα χαλιά μπαίνουν στις αποθήκες κι εσύ ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου. Πώς θα γίνει αυτό; Όχι μόνο με ένα φρέσκο καθάρισμα και καινούρια διακόσμηση, αλλά και με σωστό έλεγχο του σπιτιού! Ας δούμε όλα τα βήματα.


Στον εξωτερικό χώρο

Έλεγξε τα φώτα της βεράντας, αλλά και όλου του σπιτιού. Φυσικά, αν έχεις κήπο, θα πρέπει τυχόν περιφερειακά φώτα αλλά και τις μπαταρίες τους σε περίπτωση που δεν συνδέονται όλα με το ρεύμα.


Εξέτασε τον εξωτερικό εξοπλισμό ασφαλείας σου -εάν υπάρχει- , όπως κάμερες. Είναι πολύ πιθανό τυχόν έντονες καιρικές συνθήκες να έχουν κάνει ζημιά και να χρειάζεται οποιαδήποτε επιδιόρθωση. Ακόμη όμως και να μην ισχύει κάτι τέτοιο, επιβεβαίωσε πως δουλεύουν σωστά και οι φακοί της κάμερας δεν χρειάζονται καθάρισμα.


Διατήρησε το σπίτι σου, όπως ήταν. Αυτό σημαίνει να ελέγξεις τα κάγκελα, τις καγκελόπορτες και οτιδήποτε σχετικό, προκειμένου να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βεβαιωθείς πως όλα λειτουργούν… ρολόι!

Στον εσωτερικό χώρο

Φυσικά, το πρώτο βήμα είναι να βεβαιωθείς για άλλη μια φορά πως κάθε πόρτα, παράθυρο και κλειδαριά λειτουργεί σωστά. Σφίξε ότι σου φαίνεται πως έχει χαλαρώσει και καθάρισε καλά για να βλέπεις καλύτερα!


Φρόντισε τον οικιακό εξοπλισμό ασφαλείας σου. Με το G4S iTOS, έχεις τη δυνατότητα με ένα μικρό ετήσιο αντίτιμο, να απολαμβάνεις επέκταση της εγγύησης του συστήματός σου, αλλά και δωρεάν ετήσια επίσκεψη ελέγχου και συντήρησης, ώστε να είσαι ήσυχος ότι όλα δουλεύουν ρολόι!


Ανανέωσε τις μπαταρίες όπου πρέπει. Έτσι, θα είσαι βέβαιος πως όλα είναι στην εντέλεια!

bottom of page