top of page

Αναβάθμιση συστημάτων ασφαλείας στις επιχειρήσεις: γιατί χρειάζεται;

Η τελευταία χρονιά μας έμαθε πως η ασφάλεια είναι ένα από τα σημαντικότερα οφέλη για όλους. Η ασφάλεια έχει φυσικά πολλές έννοιες και ερμηνείες, και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πεδίων. Η ασφάλεια των επιχειρήσεων υπήρξε στο επίκεντρο των εξελίξεων για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Με πολλές επιχειρήσεις να παραμένουν κλειστές, υπήρξε η ανάγκη για έλεγχο των καταστημάτων ώστε να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα ή απόπειρα κλοπής, ενώ και σε όσες παρέμειναν ανοιχτές θεωρήθηκε αναγκαία η προστασία των χώρων.

Είναι σημαντική η αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας μιας επιχείρησης;

Όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι μία επιχείρηση, δεν παύει να είναι σημαντικό το σύστημα ασφαλείας που επιλέγει. Ανεξάρτητα από την έκτασή της, τον αριθμό των εργαζομένων της και την τοποθεσία της, κάθε επιχείρηση οφείλει να έχει ένα πλήρες και βελτιστοποιημένο σύστημα ασφαλείας.

Κι αυτό γιατί προσφέρει:

Καταγεγραμμένα αποδεικτικά στοιχεία για την αστυνομία σε περίπτωση διάρρηξης ή βανδαλισμού

Λειτουργεί αποτρεπτικά, ειδικά με την χρήση συναγερμού και καμερών ασφαλείας

Προσφέρει απομακρυσμένη πρόσβαση για παρακολούθηση του κτιρίου και των υπαλλήλων σας

Η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας εντός και εκτός της επιχείρησης θα συμβάλλει στο να μην είναι αυτή ένας εύκολος στόχος από διαρρήκτες και πιθανόν να τους αναγκάσει να προχωρήσουν σε έναν διαφορετικό στόχο. Έχοντας επενδύσει πολύ χρόνο και χρήμα στην επιχείρηση, ένα σύστημα ασφαλείας μπορεί να βοηθήσει ώστε να προστατευτεί αυτή η επένδυση και να προσφέρει ηρεμία, όπου κι αν βρίσκεστε.

Γιατί πρέπει να αναβαθμίσετε το σύστημά σας ασφαλείας;

Παρόλο που ενδέχεται να έχετε ήδη εφαρμόσει ένα σύστημα ασφαλείας, είναι σημαντικό να ενημερώσετε αυτό το σύστημα με την τελευταία τεχνολογία για να διασφαλίσετε ότι αξιοποιείτε στο έπακρο το σύστημά σας. Οι κάμερες ασφαλείας είναι το κορυφαίο εργαλείο επιτήρησης για την παρακολούθηση της λειτουργίας της επιχείρησής σας και των υπαλλήλων. Αναβαθμίζοντας το σύστημά σας θα μπορείτε επίσης να αναπτύξετε μια λεπτομερή βάση δεδομένων για τυχόν συμβάντα που συμβαίνουν και να διατηρείτε ακριβή καταγραφή του τι και πότε συνέβησαν.

Η G4S προσφέρει τα καλύτερα δυνατά συστήματα ασφαλείας, πλήρως εξοπλισμένα, με την τελευταία τεχνολογία ενσωματωμένη σε αυτά. Εμπιστευτείτε την πρώτη εταιρεία στην ασφάλεια και ξεγνοιάστε.

Για να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας προστατεύεται επαρκώς, φροντίστε να αξιολογήσετε το σύστημά σας και να δείτε ποιες αναβαθμίσεις θα μπορούσαν να γίνουν. Μιλήστε με τους ειδικούς της G4S που μπορούν να αξιολογήσουν το τρέχον σύστημά σας και να συνεργαστούν μαζί σας για να καθορίσουν τις καλύτερες λύσεις.


bottom of page