top of page

Έχετε μικρή επιχείρηση; Aσφαλίστε την με τον καλύτερο τρόπο.

Εάν έχετε μικρή επιχείρηση, έχετε σίγουρα αναρωτηθεί αν πρέπει να φροντίσετε για την ασφάλειά της, μ’ ένα σύστημα συναγερμού. Φυσικά, γνωρίζετε τη σημασία της προστασίας των επενδύσεών σας, καθώς είναι πολλές φορές ίση με αυτή του σπιτιού σας. Όπως ακριβώς θέλετε να ζείτε σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον, εσείς και η οικογένεια σας, το ίδιο επιθυμείτε και για την επιχείρηση και τους υπαλλήλους σας.


Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που καθιστούν την G4S ως έναν εξαιρετικό πάροχο για την προστασία της επιχείρησής σας;

Παράλληλα, εδώ μπορούν να ενταχθούν και τα έξυπνα φώτα, τα οποία θα ενισχύσουν την αίσθηση ασφάλειας στους εργαζομένους σας, ενώ θα αποτρέψουν και τους επίδοξους εισβολείς. Στους εισβολείς δεν αρέσει η προσοχή, οπότε η ενεργοποίηση των φώτων συγκεκριμένες ώρες ή με αισθητήρα, θα τους αποτρέψει από οποιαδήποτε κακόβουλη κίνηση. Αντίστοιχα, θα υπάρχει επαρκές φως έξω από την επιχείρησή σας, καθιστώντας την ασφαλή. 


Στην G4S θα βρείτε λύσεις ασφαλείας, προσαρμοσμένες σε κάθε είδους επιχείρηση. Το γεγονός πως η επιχείρηση σας είναι μικρή, δεν την καθιστά λιγότερο σημαντική, αποτελεί βασικό κομμάτι του βιοπορισμού σας και κατ’ επέκταση της οικογένειάς σας. Έτσι, με έξυπνο τρόπο, μπορείτε να την προστατέψετε άμεσα, με λύσεις ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα στην επιχείρησή σας, τον τρόπο λειτουργίας της και τον προϋπολογισμό σας.


Εάν η επιχείρησή σας μεγαλώσει, οι ανάγκες σας αλλάξουν ή αν προστεθούν τοποθεσίες, η συνεργασία σας με τη G4S θα αναπτυχθεί ανάλογα μαζί σας. Με συμβουλές και πλήρη επαγγελματική συνεργασία, είμαστε από την αρχή δίπλα σας, με σκοπό την σωστή λειτουργία του συστήματος ασφαλείας της επιχείρησής σας.

Παρακολούθηση βίντεο

Οι κάμερες είναι πρωταρχικής σημασίας για την ασφάλεια του χώρου σας. Η ύπαρξη τους είναι διττής σημασίας, καθώς αποδεικνύουν στους επίδοξους διαρρήκτες ότι η επιχείρηση προστατεύεται - κάτι που τους αποθαρρύνει, ενώ παράλληλα σας δίνει τον πλήρη οπτικό έλεγχο της επιχείρησής σας. Γνωρίζετε τι συμβαίνει 24 ώρες το 24ωρο και έχετε επίγνωση μέσα από κάθε φορητή σας συσκευή (κινητό, tablet). Αυτό είναι κάτι που δεν αφορά μόνο πιθανα συμβάντα προς την επιχείρησή σας, αλλά και επιτήρηση των υπαλλήλων σας σε περίπτωση που προβούν σε παράνομες ενέργειες μέσα στην ίδια την επιχείρηση, πχ. κλοπή από το ταμείο. Είτε είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης λιανικής είτε ενός γραφείου, οι κάμερες ασφαλείας θα σας βοηθήσουν να αποτρέψετε καθώς και να εντοπίσετε εισβολείς. Οι κάμερες προτείνεται να είναι και εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ώστε να γνωρίζετε τι συμβαίνει μέσα και έξω από την επιχείρησή σας. 


Smart Devices

Η G4S είναι γνωστό πως προσφέρει Έξυπνο Οικιακό Αυτοματισμό. Με το G4S iTOS μπορείτε επιπρόσθετα (εφόσον συνδέσετε τον σχετικό εξοπλισμό) να ελέγχετε και τις "έξυπνες" οικιακές συσκευές σας από την ίδια εφαρμογή. Το "Smart Home" Gateway, εναρμονίζεται άψογα και στην επιχείρησή σας, οπλίζοντας και αφοπλίζοντας άμεσα και εύκολα το σύστημα ασφαλείας.

bottom of page