top of page

Έλεγξε το σπίτι σου από το κινητό σου


Ο μεγαλύτερος φόβος κάθε νοικοκυριού είναι το ευάλωτο σε ανεπιθύμητους επισκέπτες σπίτι. Παρά τις προσπάθειες να το διατηρήσετε ασφαλές, με πόρτες και παράθυρα ασφαλείας και με το να μην αφήνετε τίποτα ανοιχτό, πολλές φορές, κυρίως όταν λείπετε, οι διαρρήκτες καταφέρνουν να προσπελάσουν κάθε ασφάλεια.


Οι εφαρμογές ασφαλείας της G4S iTOS προσφέρουν την ηρεμία, την εύκολη και γρήγορη διαχείριση, αλλά και τη μέγιστη δυνατή προστασία. Τα έξυπνα συστήματα ασφαλείας, Smart Security, προσφέρουν τη δυνατότητα ελέγχου του σπιτιού σας ανά πάσα στιγμή, όπου και να βρίσκεστε. Ως αποτέλεσμα, η ασφάλεια της κατοικίας σας αυξάνεται, ενώ το άγχος μειώνεται.


Πώς λειτουργούν όμως τα συστήματα ασφαλείας;

Αρχικά, τα συστήματα ασφαλείας παρέχουν μοναδική εξυπηρέτηση σε κάθε ιδιοκτήτη, ευθυγραμμίζοντας τις ανάγκες του με τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Η απομακρυσμένη πρόσβαση στο σύστημα ασφαλείας, αποτελεί το Α και το Ω, καθώς έχετε τον πλήρη έλεγχο του τι συμβαίνει στο σπίτι σας, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε τοποθεσία. Μπορείτε, μάλιστα, ανά πάσα στιγμή να παρακολουθήσετε όποιο αρχείο καταγραφής επιθυμείτε. Ελέγξτε άμεσα την οικογένεια σας ή τα κατοικίδια σας και φυσικά τυχόν διαρρήκτες.

Μην ξεχνάτε, πως ο συναγερμός σας συνδέεται με το 24ωρο Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας με ασφάλεια μέσω διαδικτυακού χώρου της G4S.

Βρίσκεστε, έτσι, σε συνεχή επικοινωνία με το Κέντρο της εταιρείας, οπότε σε περίπτωση απώλειας σήματος, λόγω σύνδεσης στο internet, το κέντρο έχει πλήρη εικόνα και γίνεται άμεσα αντιληπτή η απώλεια. Η Κεντρική Μονάδα του συναγερμού σας διαθέτει και μπαταρία, ώστε να είστε σίγουροι ότι ο χώρος σας προστατεύεται ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.


Τέλος, μπορείτε να έχετε στην οθόνη του κινητού σας, Live εικόνα του σπιτιού σας αλλά και φυσικά του εξωτερικού του. Οι αισθητήρες να ενεργοποιούνται σε συγκεκριμένες κινήσεις, ενώ οι κάμερες εσωτερικού χώρου εποπτεύουν 24/7 τον χώρο σου. Σε περίπτωση συναγερμού, καταγράφουν έως και 5’’ πριν το συμβάν και για 20 ακόμη δευτερόλεπτα. Εννοείται πως οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι διαθέσιμες, ανά πάσα στιγμή στο κινητό σας και προσβάσιμες μόνο από εσάς.


Η άμεση ενημέρωση στην κινητή συσκευή σας, θα σας λύσει τα χέρια. Θα σας παρέχει πληροφορίες που χρειάζεστε, όταν τις χρειάζεστε, ενώ παράλληλα θα διατηρείτε και το σπίτι ασφαλές.

bottom of page