top of page

Season Opening: εποχιακά μαγαζιά και ασφάλεια

Με την 3η Μαΐου να είναι η ημερομηνία όπου η εστίαση επιστρέφει στην ενεργό δράση, αρχίζουν σιγά σιγά να ανοίγουν και τα εποχιακά μαγαζιά όπως beach bar, εστιατόρια, σε παραθαλάσσιες και μη περιοχές. Ο Μάιος ήταν πάντα ο μήνας της σεζόν για πολλούς νέους αλλά και όσους εργάζονται στον τουρισμό, ωστόσο φέτος – όπως και πέρσι- πήγαν όλα λίγες εβδομάδες πίσω, ξεκινώντας από τα τέλη του μήνα. Τη φετινή χρονιά, η σεζόν φαίνεται να ξεκινά με μόλις λίγες ημέρες καθυστέρηση καλώς εχόντων των πραγμάτων και φυσικά των κρουσμάτων. Τα εποχιακά μαγαζιά είναι μία από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στη χώρα μας, καθώς αποτελούν ένα μεγάλο ποσοστό στην αγορά. Επομένως, είναι αρκετά σημαντική η ασφάλεια των θαμώνων σε όλα τα επίπεδα.



Έλεγχος χώρων

Τα περισσότερα beach bar και εστιατόρια ή ακόμα και τα μαγαζιά με σουβενίρ και άλλου είδους εμπορεύματα, κυρίως λόγω του αυξημένου όγκου δουλειάς αλλά και των μεγάλων χώρων που διαθέτουν, χρειάζεται να έχουν -το προσωπικό ή οι διευθύνοντες- πλήρη έλεγχο. Κάτι τέτοιο, φυσικά, θα λύσει τα χέρια στους ιδιοκτήτες όσον αφορά μικροκλοπές ή ακόμα και μεγαλύτερες ζημιές που μπορεί να προκληθούν είτε το μαγαζί είναι ανοιχτό είτε όχι.


Με το σύστημα ασφαλείας G4S iTOS κάθε επιχείρηση παραμένει ασφαλής από περιπτώσεις κλοπής, φωτιάς και πλημμύρας, ενώ με τα συστήματα εποπτείας (CCTV) έχει μία πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει όποτε συμβαίνει.


Στα Beach bar είναι πολύ συχνές οι κλοπές αντικειμένων των πελατών αλλά και αντικειμένων του ίδιου του μαγαζιού, επομένως οι κάμερες θα ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας τόσο στο προσωπικό αλλά και στους ανθρώπους που επιλέγουν την επιχείρηση.


Έλεγχος προσωπικού

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέλη του προσωπικού προέβησαν σε παράνομες ενέργειες μέσα στο ίδιο το μαγαζί. Είναι ένα συχνό φαινόμενο, το οποίο φυσικά μπορεί να αντιμετωπιστεί με την ύπαρξη ενός αξιόπιστου συστήματος ασφαλείας, όπως αυτό της G4S. Η φαροσειρήνα αλλά και οι κάμερες ασφαλείας είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο χώρος προστατεύεται 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο. Ας μη ξεχνάμε πως με την ειδική εφαρμογή, οι ιδιοκτήτες των εταιρειών έχουν πρόσβαση στον χώρο τους από οποιαδήποτε smart συσκευή επιλέξουν οι ίδιοι, επομένως μπορούν να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στην επιχείρησή τους.


Σε κάθε περίπτωση, εμπιστευτείτε την G4S, η οποία προσφέρει τον καλύτερο εξοπλισμό και αξεπέραστες ποιοτικά υπηρεσίες. Είμαστε δίπλα σας, για να σας δώσουμε την λύση που χρειάζεστε.


bottom of page