top of page

G4S-iTOS: η ανάγκη για υψηλή τεχνολογία, πιο επίκαιρη από ποτέ



Η τεχνολογία είναι ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της ανθρώπινης εξέλιξης, που προσέφερε και προσφέρει αμέτρητες διευκολύνσεις και λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα. Με τα χρόνια, η ανάπτυξη της τεχνολογίας αποτελεί μια νέα ανακάλυψη που προσφέρει ολοένα και περισσότερα θετικά στοιχεία.


Η τεχνολογία εν μέσω της καραντίνας αλλά και μετά από αυτήν αρχίζει να έχει τη σημασία που θα έπρεπε εξαρχής να έχει. Χάρη στην τεχνολογία τα αγαπημένα μας πρόσωπα ήταν κοντά μας, ανεξάρτητα από τις αποστάσεις, μας επετράπη να δουλέψουμε ενεργά από το σπίτι (η μόνη διαφορά με πριν είναι ότι ο όγκος των ανθρώπων ήταν αρκετά μεγαλύτερος), ήρθε στο σπίτι ο κινηματογράφος, το θέατρο, η μουσική και τα βιβλία (πολλά φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά, όπως και παραστάσεις, συναυλίες κλπ) και πολλά ακόμη.


Η τεχνολογία, όμως, δεν σταματά εκεί. Η G4S εκμεταλλεύεται την ανεπτυγμένη τεχνολογία και την ενσωματώνει στις υπηρεσίες της από την πρώτη στιγμή. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, έτσι εξελίσσεται και η G4S μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Τους τελευταίους μήνες κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε κάτι πρωτόγνωρο, μια πανδημία που άλλαξε τα δεδομένα πολύ γρήγορα. Μαζί τους, άλλαξε και η εξοικείωσή μας με την τεχνολογία. Έγινε απαραίτητη, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσουμε πως υπάρχει μια καινοτομία που μας επιτρέπει να νιώσουμε ασφαλείς στον χώρο μας.


Προστασία και έλεγχος υψηλού επιπέδου

Τα περισσότερα συστήματα συναγερμού έχουν ως στόχο απλώς να λειτουργήσουν αποτρεπτικά. Το G4S iTOS προσφέρει πλήρη έλεγχο του χώρου, από όπου κι αν βρίσκεστε, ενώ ενημερώνει άμεσα, προειδοποιεί έγκαιρα και προστατεύει εσάς και τους δικούς σας αδιάκοπα, με την εγγύηση της G4S.


Σύστημα ασφαλείας

Αποτελείται από την κεντρική μονάδα, ένα ή περισσότερα πληκτρολόγια, εσωτερική και εξωτερική σειρήνα. Είναι η καρδιά του συστήματος, άμεσα συνδεδεμένη με το εξειδικευμένο team της G4S, στα κεντρικά της εταιρείας.


Κάμερα Τελευταίας Τεχνολογίας

Για την οπτικοακουστική αναφορά του τι συμβαίνει μέσα και έξω από το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Προηγμένοι Ασύρματοι ή Ενσύρματοι Αισθητήρες

Διακριτικοί και κομψοί, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, προσφέρουν την άμεση ενημέρωση σας και σε συνδυασμό με τις κάμερες λειτουργούν αποτρεπτικά για τους επίδοξους ληστές.


Εφαρμογή στο κινητό

Σας προσφέρει τη δυνατότητα απόλυτου ελέγχου και πλήρη διαχείριση από το κινητό σας τηλέφωνο, έτσι ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή ότι συμβαίνει, όποτε συμβαίνει.


“Έξυπνο σπίτι”

Η καινοτομία αυτή της G4S ήρθε για να μείνει. Ελέγξτε εσείς και μόνο εσείς τον “έξυπνο ”οικιακό σας εξοπλισμό και μηδενίστε τις πιθανότητες κάποιος τρίτος να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και στο σπίτι σας.


Το G4S iTOS έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να σας προσφέρει την υψηλή τεχνολογία που χρειάζεστε για την ασφάλειά σας. Η ομάδα της G4S είναι έτοιμη και άρτια εκπαιδευμένη για κάθε σας ανάγκη, προσφέροντάς σας πάντα το 100%.



bottom of page