top of page

G4S & Covid- πώς προσαρμοστήκαμε στις νέες ανάγκες!


Η ασφάλεια της υγείας εν μέσω μίας παγκόσμιας πανδημίας, που πλήττει εδώ και σχεδόν εννέα μήνες τον κόσμο δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Στην G4S κατανοήσαμε από την πρώτη στιγμή τη σοβαρότητα της κατάστασης και αναπροσαρμόσαμε τη λειτουργία μας, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες παλιών και νέων πελατών, που προσαρμόζονταν στις νέες συνθήκες εγκλεισμού και όχι μόνο.


Η ασφάλεια έχει πολλές σημασίες. Αφορά την αίσθηση που έχουν όσοι μένουν σ’ ένα σπίτι με συστήματα G4S, όσοι ελέγχουν την επιχείρησή τους απομακρυσμένα χάρη στα εξειδικευμένα μας προγράμματα και εφαρμογές, όσοι γνωρίζουν πως το εξοχικό τους είναι ασφαλές κατά τον χειμώνα και το σπίτι τους το ίδιο κατά το καλοκαίρι. Ο Covid-19 δεν μας σταμάτησε, μας εξόπλισε και μας έκανε καλύτερους.


Σε κάθε μας νέα «εξόρμηση» σε κάποιο καινούριο σπίτι, κατάστημα ή εξοχική κατοικία ήμασταν εφοδιασμένοι πάντοτε με μάσκες, γάντια και τηρούσαμε τις απαραίτητες αποστάσεις με τους πελάτες. Φροντίζαμε ώστε να προσφέρουμε την εξειδίκευσή μας, χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο μετάδοσης του ιού, από και προς αυτούς. Υπήρξαμε προσεκτικοί, λεπτομερείς και πλήρως οργανωμένοι, σεβόμενοι την προσπάθεια όλων για την μη εξάπλωση του ιού.


Τα συστήματα ασφαλείας μας ήταν, είναι και θα είναι χρήσιμα, σ’ ένα κόσμο που χρειάζεται ασφάλεια καθημερινά. Σπίτια μικρά και μεγάλα, καταστήματα, αποθήκες, εξοχικά και κάθε είδους οίκημα που χρειάζεται ασφάλεια, πλέον φυλάσσεται από την G4S.


Οι απαιτήσεις των πελατών μας ήταν λογικές. Έλεγχο της οικίας τους, όσο έλειπαν στις αρχές από το σπίτι και τα παιδιά έμεναν αναγκαστικά σπίτι, έλεγχο του καταστήματος ή της επιχείρησης ή του γραφείου τους όσο έμεναν σπίτι κατά το Lockdown, έλεγχο του εξοχικού όσο έμεναν σπίτι και απαγορεύονταν οι περιττές μετακινήσεις, έλεγχο της οικίας όταν μπορούσαν με ασφάλεια να επισκεφτούν το εξοχικό τους.

Υπήρχε, όμως, και μία μεγάλη ανάγκη που καλύψαμε. Ο έλεγχος των ευπαθών ομάδων κάθε οικογένειας από μακριά, καθώς δεν γινόταν να υπάρξει επίσκεψη λόγω των μέτρων. Ο απομακρυσμένος έλεγχος των ηλικιωμένων, των παιδιών και ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες είναι από τα σημαντικότερα που προσφέρουν τα συστήματα ασφαλείας μας. Και εν μέσω μίας πανδημίας ήταν αρκετά σημαντικό να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό σε όλους εσάς.


Η G4S παραμένει σταθερά δίπλα σας, προσφέροντας σας ασφάλεια με όλες της τις έννοιες. Από το σπίτι μέχρι το εξοχικό και από την επίβλεψη του χώρου μέχρι των αγαπημένων σας προσώπων, είμαστε εδώ. Ξεκινήσαμε μαζί και συνεχίζουμε μαζί! Σας ευχαριστούμε.


bottom of page