top of page

8+1 λόγοι που η επιχείρησή σου χρειάζεται το έξυπνο σύστημα συναγερμού G4S iTOS



Το έξυπνο σύστημα συναγερμού G4S iTOS, η κορυφαία smart security λύση από τον ηγέτη στην ασφάλεια, είναι εδώ για να σε απαλλάξει από το άγχος της προστασίας της επιχείρησης σου, χάρη στις ιδιότητες που διαθέτει.


Γιατί όμως να επενδύσεις στο G4S iTOS;

1. Με το G4S iTOS δεν είσαι μόνος σου! Το Κέντρο Λήψης Σημάτων της G4S επαγρυπνεί 24 ώρες την ημέρα για σένα. Συντονίζει όλες τις ενέργειες, ενημερώνει τις αρχές και, όπου χρειάζεται, παρέχει οδηγίες αντιμετώπισης ενός κινδύνου, είναι δίπλα σου σε κάθε περίσταση.


2. Το G4S iTOS σου προσφέρει ένα επαγγελματικό σύστημα συναγερμού, ρυθμισμένο για τις ανάγκες σου. Οι εξελιγμένοι smart αισθητήρες του G4S iTOS ελέγχουν συνεχώς τον χώρο σου, κρατώντας τον ασφαλή. Με την προσθήκη δε ασύρματων ανιχνευτών διαρροής νερού και πυρός έχεις τη σιγουριά ότι θα ενημερωθείς εγκαίρως για όλους τους πιθανούς κινδύνους που αφορούν την επιχείρησή σου.


3. Το σύστημα συναγερμού G4S iTOS σου προσφέρει ευελιξία και δυνατότητα να ελέγξεις και να ρυθμίσεις τον συναγερμό σου εύκολα, από όπου κι αν βρίσκεσαι μέσω του mobile app (αφόπλιση, πλήρη όπλιση, μερική όπλιση κ.λπ.)


4. Το G4S iTOS σου παρέχει αδιάκοπη οπτική επιτήρηση για το τι συμβαίνει εντός της επιχείρησης σου. Με ένα κλικ, βλέπεις στις κάμερες τί συμβαίνει, την στιγμή που συμβαίνει. Όλες οι λειτουργίες ελέγχονται απομακρυσμένα μέσω του Mobile App του G4S iTOS. Μπορείς να ελέγχεις τις κάμερες, να οπλίζεις και να αφοπλίζεις τον συναγερμό, όλα με ένα κλικ!


5. Διακόπηκε η σύνδεση του παρόχου τηλεφωνίας;


Το G4S iTOS, με τη συνεχή διασύνδεση που έχει με το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σήματος μέσω της υπηρεσίας Cloud της G4S θα αντιληφθεί άμεσα την διακοπή και θα προβεί στις κατάλληλες ενέργειες,, ξεπερνώντας τις αδυναμίες παλαιότερων συστημάτων που διασυνδέονταν με το Κέντρο μέσω τηλεφώνου. Έπεσε το ρεύμα στην επιχείρηση σου; Το G4S iTOS σε απαλλάσσει από ένα ακόμα άγχος σε μια τέτοια έκτακτη περίπτωση, ενώ σε ενημερώνει με τον τρόπο και στις ώρες που εσύ επιθυμείς (π.χ. θέλεις να ενημερώνεσαι για πτώση ρεύματος μόνο τις εργάσιμες ώρες).


6. Έχεις ήδη εγκατεστημένο ενσύρματο σύστημα συναγερμού;


Διατηρώντας πλήρως την υφιστάμενη υποδομή σου σε αισθητήρες (radars, επαφές, λοιποί ανιχνευτές) κι αλλάζοντας μόνο την Κεντρική Μονάδα του συναγερμού και το/τα πληκτρολόγιο/α με τα αντίστοιχα του συστήματος G4S iTOS, απολαμβάνεις πλήρως τις υπηρεσίες μας, κερδίζοντας σε χρόνο και χρήμα.


7. Με την εγκατάσταση του G4S iTOS, απολαμβάνεις την κορυφαία υποστήριξη της G4S. Εγκατάσταση του εξοπλισμού και εκπαίδευση από εξειδικευμένους επαγγελματίες, υπηρεσία συντήρησης και επέκτασης εγγύησης που περιλαμβάνει ετήσια προληπτική επίσκεψη πιστοποίησης ορθής λειτουργίας, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που σου διασφαλίζουν την αδιάλειπτη και ορθή λειτουργία του συστήματός σου συνεχώς, όπως την πρώτη ημέρα, για όσο καιρό απολαμβάνεις τις υπηρεσίες μας.


8. Πάνω από 30.000 συστήματα είναι συνδεδεμένα πανελλαδικά με την G4S και χιλιάδες σήματα αντιμετωπίζονται σε καθημερινή βάση. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κορυφαίοι οργανισμοί της χώρας εμπιστεύονται την G4S για την ασφάλεια τους.


9. Μην ξεχνάς ότι το G4S iTOS σε απαλλάσσει από την έγνοια της προστασίας της επιχείρησης σου, προσφέροντας σου πολύτιμο χρόνο που μπορείς να διαθέσεις στην ευημερία της επιχείρησης σου και σε προσωπικές στιγμές!

bottom of page