top of page

7 περιπτώσεις που θα σε σώσει η απομακρυσμένη ρύθμιση συναγερμού


Ένα εξελιγμένο σύστημα ασφάλειας όπως το G4S iTOS, μας δίνει πολύπλευρες δυνατότητες προστασίας του χώρου και της περιουσίας μας από κακόβουλους ανθρώπους αλλά και φυσικές καταστροφές. Ταυτόχρονα, μία σειρά από smart λειτουργίες διευκολύνουν την καθημερινότητα μας και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας.


Το G4S iTOS, ανάμεσα στις επιλογές και τεχνολογίες ασφάλειας που διαθέτει, μας επιτρέπει να ελέγχουμε 100% απομακρυσμένα τον συναγερμό του χώρου μας. Τι ακριβώς όμως σημαίνει αυτό; Πώς μπορεί αυτή η δυνατότητα να αναβαθμίσει τη ζωή μας και να μας προστατέψει; Ας δούμε επτά παραδείγματα που η απομακρυσμένη ρύθμιση συναγερμού του G4S iTOS μπορεί να αποβεί σωτήρια:



  1. Είναι Σάββατο μεσημέρι και μόλις έχετε αποχωρήσει από τον επαγγελματικό χώρο που διαθέτετε, έχοντας ξεχάσει να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό. Μπορείτε άνα πάσα στιγμή να ρυθμίσετε τον συναγερμό σε λειτουργία χάρη στην ειδική εφαρμογή του G4S iTOS, προστατεύοντας έτσι την περιουσία σας.

  2. Αναμένετε την επίσκεψή ενός τεχνικού στο σπίτι σας, όμως εσείς δεν μπορείτε να λείπετε από την εργασία σας. Μπορείτε απομακρυσμένα να απενεργοποιήσετε τον συναγερμό, προκειμένου να μπορέσει ο τεχνικός να εισέλθει ομαλά στον χώρο σας και να προχωρήσει στην επισκευή, ενώ μόλις τελειώσει μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά την ασφάλεια του συναγερμού σας. Όλα αυτά γρήγορα και απομακρυσμένα, χωρίς να χρειαστεί να κοινοποιήσετε κωδικό ασφαλείας σε κανένα τρίτο πρόσωπο!

  3. Βρίσκεστε για διακοπές το καλοκαίρι και έχετε κανονίσει ώστε η μητέρα σας να ποτίζει τα λουλούδια και να ταΐζει το κατοικίδιο σας. Μπορείτε να της ενεργοποιήσετε την εύκολη είσοδο και έξοδο της χωρίς να ανησυχείτε για λάθος επανατοποθέτηση του συναγερμού σας!

  4. Έχετε εγκατεστημένο το G4S iTOS σε χώρο που διαμένουν ηλικιωμένοι. Χάρη στην απομακρυσμένη ρύθμιση του συναγερμού, έχετε εσείς στον έλεγχο σας τη σωστή λειτουργία του μιας και συχνά οι άνθρωποι μεγαλύτερων ηλικιών τείνουν να ξεχνούν ακόμα και τα πλέον απλοϊκά δεδομένα και λειτουργίες. Συνδυάζοντας τη απομακρυσμένη ρύθμιση συναγερμού με τη δυνατότητα παρακολούθησης μέσω κάμερας, μπορείτε να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων!

  5. Έχετε ενεργοποιημένο τον συναγερμό και σκοπεύετε να κάνετε μία χρονοβόρα δουλειά, όπως να βάψετε έναν τοίχο στο μπαλκόνι. Οι έξυπνες ζώνες ολικού και μερικού αφοπλισμού G4S iTOS ρυθμίζονται και μέσω της εφαρμογής σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να βάψετε απρόσκοπτα τον τοίχο του μπαλκονιού χωρίς να ανησυχείτε για την υπόλοιπη ιδιοκτησία σας!

  6. Βρίσκεστε εντός της οικίας σας και ακούτε έναν επίμονο και ανησυχητικό ήχο, μαζί με άγνωστες σε εσάς φωνές. Επίσης, παρατηρείτε από το κρεβάτι σας ότι υπάρχει συνεχόμενη ύποπτη κινητικότητα στην είσοδο του σπιτιού σας. Χάρη στη δυνατότητα απομακρυσμένης ρύθμισης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον φάρο του συναγερμού αποτρέποντας την πιθανή εγκληματική ενέργεια και σώζοντας την περιουσία σας.

  7. Η απομακρυσμένη ρύθμιση του συναγερμού G4S iTOS συνοδεύεται και από τη δυνατότητα ελέγχου του ιστορικού. Για παράδειγμα, σε περίπτωση συναγερμού, οι κάμερες καταγράφουν το περιστατικό μέσω της εφαρμογής cloud, ώστε να μπορεί κανείς απομακρυσμένα, να δει άμεσα αν πρόκειται για false alarm ή κάτι άλλο. Έτσι, μπορείτε να έχετε πάντα το πάνω χέρι της ασφάλειας του χώρου σας, βλέποντας για παράδειγμα ποιες ζώνες χτυπούν συχνότερα από τις άλλες, ίσως αδικαιολόγητα. Η επαναρύθμιση και ο έλεγχος θα κρατά πάντα λειτουργικό τον συναγερμό μας διατηρώντας τον χώρο μας ασφαλή!

bottom of page