top of page

4 λόγοι να συνδέσεις τον συναγερμό σου τώρα

Το 2021 είναι έτοιμο να μας αποχαιρετήσει και να δώσει τη σκυτάλη σε μία νέα χρονιά, με όλους εμάς γεμάτους προσδοκίες για ένα έτος ήρεμο και γεμάτο υγεία. Οι γιορτές πλησιάζουν, οι πόλεις ντύνονται στα λευκά και γεμίζουν φώτα και μουσικές. Τα Χριστούγεννα είναι η πιο σημαντική γιορτή του χρόνου και η αγαπημένη των περισσότερων. Μαζί με την αγαλλίαση που φέρνει το αίσθημα των γιορτών έχουμε και το ακατανίκητο αίσθημα ασφάλειας που μας προκαλεί ένα άγχος (όχι μόνο τώρα, αλλά κυρίως στις γιορτές).



24/7 Προστασία και έλεγχος ανά πάσα στιγμή

Είτε βρίσκεστε μέσα στο σπίτι, το κατάστημα, την επιχείρηση ή ακόμα και σε κάποιο μεταφορικό μέσο για την Ελλάδα ή το εξωτερικό, το G4S iTOS είναι πάντα εκεί, πριν από εσάς για εσάς. Φυσικά, κι εσείς οι ίδιοι έχετε τον πλήρη έλεγχο του συναγερμού σας, ήχο και εικόνα των επιβλεπόμενων χώρων από οποιαδήποτε Smart συσκευή και αν επιλέξετε. Ταυτόχρονα, υπάρχουν ειδικοί ανιχνευτές για πλημμύρες ή φωτιά που μπορεί να προκύψει στο χώρο σας είτε βρίσκεστε είτε όχι μέσα σε αυτόν.


G4S Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας: αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας της G4S iTOS είναι εδώ, για να σου υπενθυμίσει να συνδέσεις το συναγερμό σου. Το σύστημα ασφαλείας του σπιτιού, του καταστήματος ή της επιχείρησης είναι το Α και το Ω της ασφάλειάς σου, τόσο της σωματικής όσο και της περιουσιακής. Με περισσότερα από 30 χιλιάδες συστήματα συνδεδεμένα μέχρι και σήμερα, το δίκτυο της G4S παραμένει αξεπέραστο, χωρίς κανένα πρόβλημα και εμπόδιο στην επαγγελματική και άμεση ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη.


Εξειδίκευση και επαγγελματισμός

Ένας από τους βασικούς λόγους για το σύστημα συναγερμού σας είναι πως βρίσκεται σε καλά χέρια. Η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζει όλη την ομάδα της G4S είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού, στην προσπάθεια να χρησιμοποιείτε σωστά τον συναγερμό σας και να κρατάτε τους χώρους σας υπό επίβλεψη και ασφαλή. Το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας της G4S iTOS μπορεί να σας κατευθύνει από την πρώτη στιγμή και καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης του συναγερμού.


Χρήση κωδικού υπό απειλή

Μία ακόμα ζωτικής σημασίας λειτουργία είναι η ειδοποίηση του Κέντρου σε περίπτωση που γίνει χρήση του κωδικού υπό απειλή. Πιο συγκεκριμένα, αν οι πιθανοί διαρρήκτες προσπαθήσουν να εισέλθουν στο χώρο σας απειλώντας σας, τότε με έναν μοναδικό κωδικό απασφαλίζετε τον συναγερμό αλλά ταυτόχρονα πηγαίνει άμεσα σήμα στην εταιρεία και κατ’ επέκταση στις αρχές, χωρίς να το γνωρίζει κανείς άλλος παρά μόνο εσείς.

Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε σήμερα με την G4S iTOS και ξεγνοιάστε μία για πάντα από την έννοια της ασφάλειας του χώρου σας.



bottom of page