top of page

3 τρόποι που ένα σύστημα ασφαλείας μειώνει τα έξοδα του σπιτιού

Η επένδυση σε ένα σύστημα ασφαλείας δεν προσφέρει μόνο προστασία και αίσθημα ασφάλειας, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Το έξυπνο σύστημα ασφαλείας μπορεί να σε βοηθήσει και στη μείωση των οικιακών εξόδων. Πώς; Διάβασε παρακάτω τους 3 τρόπους!

Μείωση του λογαριασμού ρεύματος

Φεύγεις κι έχεις αφήσει ανοιχτό το φως ή το κλιματιστικό. Συμβαίνει σε όλους. Διαθέτοντας, όμως, έξυπνες συσκευές συνδεδεμένες στο wifi, καθώς κι ένα έξυπνο σύστημα ασφαλείας που προσφέρει ζωντανή εικόνα του χώρου σου όπου κι αν βρίσκεσαι, όπως το G4S iTOS, μπορείς να ενεργοποιήσεις τα φώτα και τις ηλεκτρονικές συσκευές που μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας να αφήσει σε λειτουργία, φεύγοντας. Κάπως έτσι, βλέπεις μειωμένο τον λογαριασμό του ρεύματος, ενώ μένεις προστατευμένος 24/7!


Κανένα παραπάνω έξοδο για προστασία του σπιτιού

Όταν αποκτάς ένα δικό σου σπίτι ή ακόμη και όταν νοικιάζεις ένα καινούριο διαμέρισμα, κάνεις μια εξονυχιστική έρευνα για πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις σχετικά με την ασφάλεια: κλειδαριές, παράθυρα, κάγκελα, κ.λπ. Έχοντας εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας τελευταίας γενιάς, όπως το G4S iTOS, έχεις τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού σου, ανά πάσα στιγμή και νιώθεις πιο σίγουρο. Μάλιστα, σε περίπτωση μετακόμισης, ο εξοπλισμός μεταφέρεται εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να μπεις σε χρονοβόρες οικοδομικές εργασίες.


Δεν θα χρειαστεί να είσαι ανήσυχος για τις συσκευές σου

Οι περισσότεροι έχουμε πέσει θύματα κλοπής εντός της κατοικίας μας. Μικροσυσκευές, κοσμήματα, αλλά και μεγαλύτερες απώλειες, όπως τηλεοράσεις και μετρητά. Με ένα ενεργοποιημένο σύστημα ασφαλείας, συνδεδεμένο το οποίο συνδέεται με το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας της G4S, νιώθεις πάντα σίγουρος και μειώνεις τα έκτακτα έξοδα και τη μεγάλη ανησυχία που μπορεί να προκαλέσει ένα συμβάν, όπως το παραπάνω.


Το σύστημα ασφαλείας, λοιπόν, που θα επιλέξεις, θα πρέπει να σου προσφέρει smart home αυτοματισμούς, ώστε να ελέγχεις τον χώρο σου, όπου κι αν βρίσκεσαι, οποιαδήποτε στιγμή, από την ίδια εφαρμογή διαχείρισης του συναγερμού, διασφαλίζοντας την οικονομία του σπιτιού!

bottom of page