top of page

2021: η χρόνια της ασφάλειας



Το 2021 αποδείχθηκε αρκετά απαιτητική χρονιά, συγκριτικά με το 2020 που μας έφερε αντιμέτωπους με μία πανδημία, μία άγνωστη κατάσταση που δυστυχώς άφησε και αφήνει πίσω της αμέτρητες απώλειες. Πέρα από αυτό το κομμάτι, το πλήγμα της υγείας, της οικονομίας και των κοινωνικών καταστάσεων είναι ένα δύσβατο μονοπάτι που καθημερινά καλούμαστε να διασχίσουμε. Καθώς περνούν οι μήνες, το 2021 μας αποδεικνύει από την αρχή του πως η προσέγγιση της ασφάλειας – σε όλες τις έννοιές της- κατέστη κάτι παραπάνω από επιτακτική. Κι αυτό γιατί η έννοια αυτή δεν σταματά μέσα στο σπίτι ούτε υπάρχει μόνο έξω από αυτό. Η ασφάλεια είναι ένα ευρύ φάσμα εννοιών, με τη σωματική και ψυχική ακεραιότητα αλλά και την ασφάλεια της κατοικίας και των προσωπικών μας αντικειμένων να αποτελούν το Α και το Ω της.


Η υγειονομική κρίση μας έμαθε να είμαστε πιο προσεκτικοί, πιο επιφυλακτικοί και να βάζουμε την προσωπική μας υγιεινή πάνω απ’ όλα. Αμέτρητα αντισηπτικά γέμισαν όλα τα σπίτια σε κάθε γωνιά της χώρας αλλά και του κόσμου. Εκατοντάδες χιλιάδες καθαριστικά, απολυμάνσεις και συνεχές πλύσιμο χεριών στην προσπάθεια να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού. Μάσκες σε όλους τους χώρους, αποφυγή συναθροίσεων και ατομική ευθύνη ώστε να μη προσβάλλει (κυρίως) τους ευπαθείς αυτή η άγνωστη ασθένεια. Κάθε πιθανή προσπάθεια για αναχαίτιση της πανδημίας γινόταν όλο και πιο δύσκολη. Ωστόσο δεν το έβαλε κανείς κάτω.


Στην προσπάθεια να προστατευτούμε μείναμε σπίτι για αρκετό καιρό και το 2021. Κάτι που μας έμαθε πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια και εντός σπιτιού. Σε πολλές περιπτώσεις δεν ήταν δυνατή η παραμονή όλων στο σπίτι – σε μεγάλο ποσοστό επαγγελμάτων δεν μπορούσε να υπάρξει τηλε-εργασία – κάτι που καθιστούσε απαραίτητη την ύπαρξη ελέγχου αλλά και ασφάλειας, ειδικά με τα σχολεία κλειστά και τα παιδιά στο σπίτι. Η χρήση επαγγελματικού εξοπλισμού είναι ένα «δώρο» που διαρκεί για πάντα. Η ανάγκη για επίβλεψη χώρων τη στιγμή που χρειάζεται αλλά και η επικοινωνία με τα άτομα που βρίσκονται στους χώρους αυτούς, καθώς και πολλές ακόμα απαιτήσεις σας καλύπτονται από το G4S iTOS.


Κάμερες ασφαλείας, σημάνσεις και το 24ωρο Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας της εταιρείας, είναι εδώ και πολλές δεκαετίες δίπλα σας, στα εύκολα και τα δύσκολα, από τις πιο απλές ανάγκες στις πιο περίτεχνες, με επαγγελματισμό σε κάθε εξυπηρέτηση. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε το 2022 και ευχόμαστε να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία και στιγμές. Βρείτε σήμερα αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με ασφάλεια και σιγουριά.



bottom of page