top of page

Τι συμβαίνει όταν λαμβάνει σήμα το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας;


Είναι πολύ σημαντικό να επενδύσεις στην ασφάλεια του ακινήτου ή της επιχείρησης σου. Αυτό συνήθως γίνεται με κάποιο προηγμένο σύστημα προστασίας και συναγερμού. Η τεχνολογία έχει φέρει πλέον έξυπνα συστήματα, που σου δίνουν τη δυνατότητα να διαχειριστείς το χώρο σου, όπου κι αν βρίσκεσαι. Τι γίνεται όμως, αν ο συναγερμός χτυπήσει και το σήμα φτάσει στο Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας;


Το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας προσφέρει 24 ώρες το 24ωρο τις υπηρεσίες του και λειτουργεί ως ένας διακριτικός επόπτης-φύλακας που λαμβάνει, κατηγοριοποιεί και διαχειρίζεται άμεσα τα ληφθέντα σήματα από τους συναγερμούς, με πάνω από 150 τηλεφωνικές γραμμές και εναλλακτικούς παρόχους τηλεφωνίας.

Αναλυτικότερα, ειδικός εξοπλισμός και λογισμικό τελευταίας γενιάς έχουν εφαρμοστεί κατάλληλα, ώστε για κάθε σήμα, ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα και βάσει προδιαγεγραμμένης διαδικασίας ανά κατηγορία σήματος, να διασφαλίζεται η ορθή αξιολόγηση των δεδομένων και η καλύτερη δυνατή διαχείριση για την ασφάλεια του χώρου και της περιουσίας σου.



Αυτή η αξιολόγηση και η διαχείριση γίνεται από τα εξειδικευμένα στελέχη του Επιχειρησιακού Κέντρου Ασφάλειας. Τα έμπειρα στελέχη μας ακολουθώντας τις προδιαγεγραμμένες διαδικασίες, αξιολογούν κάθε συμβάν και ενεργοποιούν άμεσα όλους τους κατάλληλους μηχανισμούς, εφόσον απαιτείται. Οι μηχανισμοί αυτοί ενδεικτικά είναι: προσωπική ενημέρωση, συμβουλές και οδηγίες για την αντιμετώπιση πιθανού κινδύνου, ενημέρωση των αρχών, ενεργοποίηση συμπληρωματικών υπηρεσιών όπως άμεση επέμβαση.

Αυτές οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες έχουν καθοριστεί βάσει διεθνών προτύπων αλλά μπορεί να είναι και αποτέλεσμα μιας εξατομικευμένης συμφωνίας ανάμεσα σε εσένα και στο κέντρο, σχετικά με τον επιθυμητό τρόπο δράσης. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεις επαγγελματική, αλλά και προσωποποιημένη διαχείριση για τον χώρο σου.


Το 24ωρο Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας της G4S διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και ανταποκρίνεται με επιτυχία στην επιτήρηση 32.000 και πλέον συνδεδεμένων συστημάτων πανελλαδικά και τον συντονισμό όλων των προβλεπόμενων ενεργειών διασφαλίζοντας καθημερινά την ασφάλεια όλων όσων το εμπιστεύονται.


Με τις υπηρεσίες του Επιχειρησιακού Κέντρου Ασφαλείας, το σύστημα συναγερμού δεν είναι μόνο του στην προσπάθεια διαφύλαξης της ασφάλειας.


Επενδύοντας σε ένα έξυπνο σύστημα προστασίας και συναγερμού, όπως το G4S iTOS, εξασφαλίζεις όχι μόνο τον άμεσο έλεγχο ανά πάσα στιγμή από το κινητό σου και οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή σου, αλλά έχεις έναν 24ωρο φύλακα: το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας G4S που είναι εκεί πάντα για εσένα και τους αγαπημένους σου, όποτε το χρειαστείς και δρα αυτόματα πριν καν το καλέσεις.

Comments


bottom of page