top of page

Τι είναι το 24ωρο Κέντρο Λήψης και Διαχείρισης Σημάτων


Έχεις αποφασίσει να επενδύσεις σε ένα σύστημα συναγερμού για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο; Ιδανικά, κάνε μια επιλογή smart και διάλεξε ένα σύστημα, το οποίο συνδυάζεται με υπηρεσία 24ωρης επιτήρησης από ένα Κέντρο Λήψης και Διαχείρισης Σημάτων, ώστε να προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε εσένα, στην οικογένεια και στην περιουσία σου.


Ας δούμε τις λειτουργίες του 24ωρου Κέντρου Λήψης και Διαχείρισης Σημάτων


Η αποστολή του 24ωρου Κέντρου Λήψης και Διαχείρισης Σημάτων είναι να λαμβάνει και να διαχειρίζεται σε 24ωρη βάση και με την απαιτούμενη ταχύτητα και αξιοπιστία τα σήματα συμβάντων προερχόμενα από το σύνολο των υπό επιτήρηση συστημάτων ασφαλείας, προσφέροντας ιδιαίτερα βελτιωμένο επίπεδο ασφαλείας στους συνδρομητές του.


Για να επιτευχθεί η κρίσιμη αυτή αποστολή απαιτείται εξειδικευμένος εξοπλισμός, κατάλληλες διαδικασίες λειτουργίας και υψηλής κατάρτισης προσωπικό. Αυτά θα διασφαλίσουν την αδιάλειπτη λήψη των σημάτων, την κατάλληλη ανά περίπτωση διαχείριση του συμβάντος (π.χ διερευνητική επικοινωνία, σωστή αξιολόγηση, έγκαιρη και στοχευμένη ειδοποίηση των Αρμοδίων Αρχών ή/και των κατάλληλων προσώπων, που πρέπει να ειδοποιηθούν) καθώς και την ενεργοποίηση υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας του συνδρομητή (π.χ. άμεση επέμβαση, επιτήρηση ωραρίου (άνοιγμα –κλείσιμο) επιχείρησης, υπηρεσία περιπόλου, υπηρεσία φύλαξης) για την πληρέστερη αντιμετώπιση οποιουδήποτε κινδύνου.


Τα πλεονεκτήματα του 24ωρου Κέντρου Λήψης και Διαχείρισης Σημάτων της G4S


Καταρχάς πρόκειται για το πλέον αξιόπιστο Κέντρο Λήψης και Διαχείρισης Σημάτων συστημάτων ασφαλείας της χώρας, με κατάλληλη άδεια λειτουργίας και με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και πιστοποιημένο με τα κορυφαία πρότυπα λειτουργίας.


Το Κέντρο Λήψης και Διαχείρισης Σημάτων της G4S διαθέτει επίσης δυνατότητες και συστήματα εναλλακτικής επικοινωνίας με τα υπό επιτήρηση συστήματα ασφαλείας, είτε μέσω παραδοσιακής ενσύρματης τηλεφωνίας, είτε μέσω κινητής τηλεφωνίας, είτε μέσω δικτυακής (IP) τεχνολογίας.

Ειδικά στην περίπτωση του G4S iTOS, ο συναγερμός συνδέεται με το 24ωρο Κέντρο Λήψης και Διαχείρισης Σημάτων της G4S με ασφάλεια μέσω δικτυακής (IP) τεχνολογίας και συγκεκριμένα μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής της G4S. Με αυτόν τον τρόπο, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία (on line) με το Κέντρο της G4S. Έτσι, οποιαδήποτε απώλεια της επικοινωνίας αυτής μέσω internet, που μπορεί να συμβεί, είτε λόγω διακοπής ρεύματος τροφοδοσίας στον router, είτε λόγω δυσλειτουργίας της σύνδεσης internet), γίνεται άμεσα αντιληπτή από το 24ωρο Κέντρο Λήψης και Διαχείρισης Σημάτων της G4S. Επιπλέον, επειδή η Κεντρική Μονάδα του συναγερμού διαθέτει και μπαταρία διάρκειας 12 ωρών, ο συναγερμός συνεχίζει να λειτουργεί ώστε ο χώρος να προστατεύεται ακόμα και στην περίπτωση διακοπής ρεύματος.


Επιλέγοντας, λοιπόν, το G4S iTOS, την ολοκληρωμένη υπηρεσία ασφαλείας της G4S, απολαμβάνεις εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι, όχι μόνο την εμπειρία της υψηλής τεχνολογίας μέσω των υπηρεσιών τηλεδιαχείρισης και οπτικής επιτήρησης του χώρους σου, αλλά βιώνεις την ασφάλεια και την προστασία του Κέντρου Λήψης και Διαχείρισης Σημάτων της G4S, που παραμένει στο πλευρό σου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Commentaires


bottom of page