top of page

Σύστημα ασφαλείας: ανάλυση κόστους - οφέλους

Η ασφάλεια του σπιτιού, αποτελεί πολλές φορές ένα ακόμη έξοδο για τον προϋπολογισμό ενός νοικοκυριού. Όπως ακριβώς, λοιπόν, αξιολογείται κάθε μεγάλη αγορά για το σπίτι, έτσι αξιολογείται και το value for money του συστήματος ασφαλείας που θα επιλέξετε.


Αρχικά, το κόστος ενός αξιόλογου συστήματος ασφαλείας, δεν θα έπρεπε να αποτελεί αποθαρρυντικό παράγοντα, ως προς την αγορά του και στην συνέχεια τον εξοπλισμό του σπιτιού. Τα οφέλη, φυσικά, δεν είναι φανερά εξαρχής, ωστόσο γίνονται αντιληπτά στην περίπτωση που το σύστημα αποτρέψει έναν διαρρήκτη ή εισβολέα.


Με το σύστημα ασφαλείας της G4S εξασφαλίζετε την πρακτική αλλά και οικονομική ασφάλεια, ενώ παράλληλα έχετε και οικονομικά οφέλη, τα οποία αντισταθμίζονται με την αρχική επένδυση. Διαχειρίζεστε άμεσα και αποτελεσματικά τυχόν κινδύνους για εσάς και το σπίτι σας, με αυτή την επένδυση, στο σύστημα οικιακής ασφάλειας της G4S, που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.



Η πιο σημαντική ανάγκη, την οποία καλύπτει κάθε σύστημα ασφαλείας της G4S είναι η πρόληψη της συναισθηματικής βλάβης. Πολύ βασικό είναι να κατανοήσετε πως σε περίπτωση εισβολής στο σπίτι, εσείς και η οικογένεια σας είστε ευάλωτοι. Πρόκειται, για μία συναισθηματική “βλάβη”, από ένα τέτοιο τραυματικό γεγονός, ανεπανόρθωτη. Κάτι τέτοιο, μπορεί να αποφευχθεί με τη χρήση του κατάλληλου συστήματος ασφαλείας. Το G4S iTOS, με τους εξελιγμένους smart αισθητήρες και το 24ωρο Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας καθιστά τον χώρο σας απόλυτα ασφαλή, είτε βρίσκεστε εκεί είτε είστε εκτός.

Τα συστήματα ασφαλείας, παρέχουν ασφάλεια, σε όλα τα επίπεδα. Ασφάλεια ως προς την σωματική και ψυχική σας ακεραιότητα, από τη μία, ως προς τα υπάρχοντά σας, από την άλλη. Δεν θα έχετε κανένα λόγο ανησυχίας, είτε είστε μέσα στο σπίτι είτε εκτός από αυτό. Μ’ ένα απλό κλικ θα βλέπετε είτε σε πραγματικό χρόνο είτε από τα αρχεία καταγραφής, οτιδήποτε συμβαίνει, όποτε συμβαίνει στο σπίτι σας. Φυσικά, με τα εξελιγμένα συστήματα της G4S iTOS, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις, απευθείας στην κινητή συσκευή σας, για να έχετε πλήρη γνώση για το τι συμβαίνει.


Πιο συγκεκριμένα, είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού ενόσω βρίσκεστε στη δουλειά ή ακόμα περισσότερο για την ασφάλεια της οικογένειάς σας - όταν τα παιδιά επιστρέφουν για παράδειγμα από το σχολείο, μέσα από τις υπηρεσίες διαδραστικής ασφάλειας της G4S iTOS, έχετε πλήρη έλεγχο, με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπρόσθετα, στη θέαση και μόνο ενός συστήματος ασφαλείας από μια μεγάλη και αξιόπιστη εταιρεία, όπως η G4S, οι πιθανότητες σας να είστε θύμα, καθώς οι διαρρήκτες τείνουν να αποφεύγουν τα σπίτια που τους έχουν εγκαταστήσει.


Σε κάθε περίπτωση, δώστε στον εαυτό σας, στην οικογένεια και στο νοικοκυριό σας, την ασφάλεια που του αξίζει. Εμπιστευτείτε την G4S iTOS, για μία ζωή γεμάτη ασφάλεια.

Comments


bottom of page