top of page

Γιατί να επιλέξω την G4S;

Η G4S αποτελεί μία από τις πιο γνωστές εταιρείες στον χώρο του Smart Security, με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και 570.000 εργαζόμενους σε πάνω από 90 χώρες. Στην Ελλάδα, η G4S ξεκίνησε το 1979 ως Group 4, ενώ από το 2002, αποτελεί μέλος του παγκόσμιου ομίλου της G4S. Η εταιρεία ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό, τις καινοτομίες και την αδιάλειπτη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα., προσφέρει το αίσθημα ασφάλειας, που κάθε ένας μας χρειάζεται, ειδικά σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτή που διανύουμε. Με στόχο την παροχή των άψογων υπηρεσιών, η G4S Greece είναι εδώ και προσφέρει σε εκατοντάδες χιλιάδες πλέον πελάτες, την ασφάλεια που τους αξίζει.



Τι κάνει την G4S Greece να ξεχωρίζει;

Η G4S διατηρεί το μεγαλύτερο και το πλέον αξιόπιστο 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων, με κατάλληλη άδεια λειτουργίας, που επιτηρεί περισσότερα από 30 χιλιάδες συνδεδεμένα συστήματα πανελλαδικά. Οι υπηρεσίες της εταιρείας έχουν ως βάση τρείς βασικούς άξονες: α) τη διαχείριση αξιών (χρηματαποστολές, ΑΤΜ, φύλαξη), β) τις υπηρεσίες ασφάλειας (φυλάξεις, διαχείριση κινδύνων, ασφάλεια) και γ) τα συστήματα ασφάλειας (συναγερμοί, κλειστά κυκλώματα, έλεγχος πρόσβασης). Εδώ και πολλά χρόνια, τις υπηρεσίες της επιλέγουν και εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες βιομηχανίες και επιχειρήσεις της Ελλάδας, πολυεθνικές εταιρείες, τράπεζες, πρεσβείες, κρατικοί οργανισμοί και πολλοί επώνυμοι ιδιώτες.


Καινοτόμες υπηρεσίες

Η G4S προσφέρει τρία καινοτόμα χαρακτηριστικά, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών.

  • G4S Solutions: το μεγαλύτερο και πλέον αξιόπιστο 24ωρο Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας.

  • G4S Cash: υπηρεσία Χρηματαποστολών στην Ελλάδα με 250 θωρακισμένα οχήματα και το μεγαλύτερο πλήθος εγκαταστάσεων ασφαλείας σε 20 πόλεις.

  • Η G4S Telematix: η πρωτοπόρος στην Ελλάδα εταιρεία του ομίλου, η οποία ειδικεύεται στην παροχή τηλεματικών εφαρμογών και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη άνω των 350 επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

Παράλληλα, η G4S έφερε στην Ελλάδα το G4S iTOS, την Smart security λύση με την τεχνολογία του αύριο, για τον κόσμο του σήμερα. Το ITOS, είναι το κορυφαίο έξυπνο σύστημα συναγερμού, που αναδεικνύεται από τα μοναδικά του χαρακτηριστικά. Μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του tablet, γίνεται έλεγχος του συναγερμού από μακριά με απόλυτη ασφάλεια, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα εποπτείας του χώρου και επικοινωνίας μέσω της εφαρμογής. Φυσικά, οι προηγμένοι αισθητήρες παρέχουν άμεση ανίχνευση του τι συμβαίνει στον χώρο αλλά και ενημέρωση για τυχόν ατυχήματα όπως φωτιά ή πλημμύρα, ενώ το επιχειρησιακό κέντρο ενημερώνει άμεσα την Πυροσβεστική.


Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην παροχή των υπηρεσιών ασφαλείας είναι η συνεχής σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της G4S, έτσι ώστε 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο να βρίσκεται το σύστημά σας σε συνεχή επικοινωνία με το Κέντρο της G4S. Έτσι, οποιαδήποτε απώλεια της επικοινωνίας αυτής λόγω απώλειας σύνδεσης internet, (είτε λόγω διακοπής ρεύματος στον router σας είτε λόγω προβλήματος στην γραμμή σύνδεσης internet) γίνεται άμεσα αντιληπτή ενώ υπάρχει δυνατότητα εφεδρικής διασύνδεσης μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας.


Τέλος, στα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της εταιρείας, είναι η 24ωρη υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό, για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία. Από την πρώτη στιγμή της εγκατάστασης του εξοπλισμού, μέχρι και στις ακραίες περιπτώσεις κάποιας απόπειρας διάρρηξης, η G4S είναι εκεί για να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την πιο αποτελεσματική λύση.


bottom of page