top of page

Έξυπνο σπίτι: μειωμένο στρες, αυξημένη ασφάλεια


Τα Έξυπνα σπίτια γίνονται ολοένα και πιο διαδεδομένα. Αυτό το σύστημα πλήρους αυτοματισμού, αποτελεί μία πολύ σημαντική εξέλιξη και πλήρως επεκτεινόμενη, που λύνει τα χέρια στην καθημερινότητά μας. Προφανώς και οι αυτοματισμοί δεν αποτελούν σύγχρονη τεχνολογική ανακάλυψη, ωστόσο, φαίνεται πως γίνονται περιζήτητοι τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό, συνέβαλε φυσικά η ανάπτυξη του διαδικτύου και των ψηφιακών συστημάτων. Ενσωματώστε, λοιπόν, το έξυπνο σπίτι στην καθημερινότητά σας και βελτιώστε την.

Το έξυπνο σπίτι παρέχει τον πλήρη έλεγχο των έξυπνων συσκευών του σπιτιού από το κινητό σας. Μπορείτε να ελέγξετε από τη θερμοκρασία του σπιτιού μέχρι και τα φώτα (εσωτερικά και εξωτερικά). Αν μάλιστα, λείπετε εκτός σπιτιού, μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία εξωτερικά ή εσωτερικά φώτα, ώστε να αποτρέψετε επίδοξους ληστές από το να διαρρήξουν το σπίτι.


Από την άλλη, για καλύτερη οικονομία, μπορείτε να ελέγξετε την κατανάλωση ρεύματος και νερού ώστε να έχετε πλήρη γνώση της ποσότητας που έχετε ξοδέψει. Έτσι, θα μπορέσετε να αποφύγετε υπερβολικές χρεώσεις και δαπάνες, αλλά και θα έχετε μία σωστή και πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στο σπίτι. Εξοικονομείτε ενέργεια και μελλοντικά και χρήμα.


Η G4S σας προσφέρει το διακριτικό και κομψό "smart home gateway", που δίνει τη δυνατότητα στην Κεντρική Μονάδα να ελέγχει όσες "έξυπνες" συμβατές οικιακές συσκευές διαθέτει το σπίτι σας. Συνδυάζεται με έξυπνη πρίζα ή με έξυπνη πρίζα με dimmer (ροοστάτη), για έλεγχο κατάλληλου φωτισμού.


Smart home αυτοματισμός

Παράλληλα, η G4S στο πλαίσιο του σύγχρονου συστήματος ασφαλείας της G4S- iTOS, σας παρέχει την δυνατότητα προσθήκης ειδικού εξοπλισμού smart home. Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός, σας επιτρέπει να ελέγχετε τον “έξυπνο” αυτοματισμό του χώρου σας (π.χ. φωτισμό, την παροχή ρεύματος σε μία πρίζα), όπου κι αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε, από την ίδια εφαρμογή διαχείρισης του συναγερμού σας, ενώ διασφαλίζεται και η οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος.

Μη ξεχνάτε, πως μπορείτε να ενισχύσετε την ασφάλεια της οικίας σας, με το πιο εξελιγμένο σύστημα της G4S iTOS. Πλήρης έλεγχος του σπιτιού (είτε βρίσκεστε είτε όχι), αποτροπή οποιασδήποτε προσπάθειας διάρρηξης και άμεση γνώση σε περίπτωση ατυχήματος (φωτιά, πλημμύρα).

Αποτρέψτε κάθε είδους παραβίαση, εμποδίστε τους υποψήφιους ληστές από το να εισέλθουν στο σπίτι και κοιμηθείτε ήσυχοι χωρίς ίχνος άγχους, γνωρίζοντας πως το σπίτι σας βρίσκεται υπό τον έλεγχο σας και μόνο. Το κινητό σας αποτελεί το μέσο ελέγχου είτε βρίσκεστε είτε όχι στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, η G4S εγγυάται την μέγιστη ασφάλεια για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Kommentare


bottom of page