top of page

G4S iTOS: το κορυφαίο σύστημα συναγερμού τώρα χωρίς αγορά εξοπλισμού

Πολλοί θεωρούν πως η εγκατάσταση συναγερμού στο σπίτι ή στο εξοχικό είναι μια χρονοβόρα, αλλά και κοστοβόρα διαδικασία. Ειδικά αν το σπίτι είναι νοικιασμένο και όχι ιδιόκτητο, αν δεν υπάρχουν αντικείμενα

αξίας ή απλώς αποτελεί μια πρόσκαιρη λύση κατοίκησης, αποφεύγουμε να το προστατέψουμε και μαζί με αυτό τους εαυτούς μας και την οικογένειά μας. Κάτι τέτοιο όμως έχει αποδειχθεί πολλές φορές ένα μοιραίο λάθος.


Η G4S, λοιπόν, αλλάζει για ακόμη μια φορά τα δεδομένα στην ασφάλεια, προσφέροντας το G4S iTOS, με μια μηνιαία συνδρομή χωρίς την εφάπαξ πληρωμή που απαιτεί η αγορά ενός συστήματος συναγερμού. Τι σημαίνει αυτό; Φανταστείτε, δηλαδή, πως λειτουργεί όπως ακριβώς και το internet του σπιτιού σας: πρόκειται για μια υπηρεσία ασφαλείας, σαν τη σύνδεση του internet του σπιτιού, όπου πληρώνεις την υπηρεσία και για να την έχεις χρειάζεσαι το router. Έτσι και με το G4S iTOS, παίρνεις τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό με μοναδικό design, πλήρως ασύρματο και με την εφαρμογή για κινητές συσκευές απολύτως φιλική σε όλους τους χρήστες. Για τη μέγιστη ασφάλεια, η υπηρεσία προσφέρει σύνδεση και εποπτεία από το 24ωρο Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας της G4S μέσω internet αλλά και εφεδρικού καναλιού κινητής τηλεφωνίας.


Ας δούμε όμως, αναλυτικά τις υπηρεσίες και τα πλεονεκτήματα αυτής της νέας υπηρεσίας ασφάλειας:


Μοναδικός σχεδιασμός & Εύκολη Διαχείριση από το κινητό:

Ο εξοπλισμός που θα λάβεις έχει, όχι μόνο τον πιο σύγχρονο σχεδιασμό, αλλά πρόκειται για ένα βραβευμένο σύστημα ασφάλειας που σε προστατεύει εκτός από ανεπιθύμητους εισβολείς στο χώρο και από πάσης φύσεως κινδύνους, όπως φωτιά και πλημμύρα. Παράλληλα, μέσω της έξυπνης και ταυτόχρονα απλής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, έχεις την ενημέρωση που χρειάζεσαι σε πραγματικό χρόνο. Φυσικά, η κάμερα ασφαλείας σου δείχνει ανα πάσα στιγμή τι συμβαίνει στον χώρο σου.


Ολοκληρωμένη τεχνική κάλυψη & 24ωρη σύνδεση με το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας της G4S:

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως μπορείς να έχεις δωρεάν μελέτη του χώρου σου, ώστε να καταγραφούν οι ανάγκες σου ενώ η εγκατάσταση γίνεται από τον εξειδικευμένο προσωπικό της G4S. Πολύ περισσότερο όμως, η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχει ένα επικουρικό, εφεδρικό κανάλι επικοινωνίας με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή απώλειας σύνδεσης internet, το Επιχειρησιακό Κέντρο της G4S θα εξακολουθεί να βρίσκεται σε επικοινωνία με το σύστημα μέσω της και σήματος κινητής άρα θα είσαι πάντα ασφαλής.


Γιατί αυτό είναι σημαντικό; Οι διαρρήκτες συνήθως πρώτα επιχειρούν να κόψουν το ρεύμα και στη συνέχεια την τηλεφωνική σύνδεση. Έτσι, με το νέο αυτό σύστημα, είμαστε προστατευμένοι και καλυμμένοι, με εφεδρική μπαταρία και με διπλό κανάλι επικοινωνίας με το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας της G4S, άρα μέγιστη ασφάλεια. Επιπλέον, το έξυπνο αυτό σύστημα είναι σε θέση να κάνει και συνεκτίμηση συνθηκών, ώστε να είναι σε επαγρύπνηση ανά πάσα στιγμή και να δώσει το σωστό σήμα στο Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας.


Χωρίς υποχρέωση αγοράς εξοπλισμού

Όπως είπαμε και παραπάνω, τώρα ο συναγερμός σου λειτουργεί σαν το internet του σπιτιού σου: συνδέεσαι με την υπηρεσία και απολαμβάνεις 24ωρη προστασίας για όσους και όσα αγαπάς, χωρίς πλέον να πρέπει να κρατήσεις τον εξοπλισμό για πάντα. Επιπρόσθετα, για όσο παραμένεις στο πρόγραμμα, θα έχει πλήρη τεχνική κάλυψη, άρα ότι και να συμβεί στον εξοπλισμό σου, το εξειδικευμένο προσωπικό της G4S θα το διορθώσει χωρίς επιπλέον κόστος.


Με τιμή εκκίνησης στα 19.5€/μήνα, το μόνο που έχεις να κάνεις στο τέλος, είναι να επιστρέψεις τον εξοπλισμό. Όπως ακριβώς και με τη σύνδεση σου στο στο ίντερνετ. Το σπίτι σου δεν θα ήταν ποτέ χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, γιατί να είναι χωρίς ασφάλεια; Εμπιστεύσου το G4S iTOS και ξεκίνα σήμερα: https://g4sitos.gr/


Comments


bottom of page