top of page

Πώς να επιλέξω το καλύτερο σύστημα ασφαλείας για την επιχείρησή μου;

Η επιχείρηση είναι πολλές φορές το δεύτερο σπίτι των ανθρώπων. Είναι το μέρος της δουλειάς, το μέρος όπου περνάμε συνήθως ένα μεγάλο μέρος της ημέρας μας. Συχνά, όμως, η ασφάλεια της επιχείρησής μας, είτε είναι μεγάλη είτε μικρή, δεν είναι δεδομένη. Όπως ακριβώς και το σπίτι μας, χρειάζεται ένα σύστημα ασφαλείας που να μας κάνει να νιώθουμε σίγουροι πως κανένας επίδοξος κλέφτης δεν θας μας την παραβιάσει.


Ποια είναι τα στάδια επιλογής;

Αρχικά, κατανοούμε τις ανάγκες της επιχείρησής μας. Γνωρίζουμε το μέγεθος της, τι θέλουμε να προστατέψουμε και τι έλεγχο θέλουμε να έχουμε. Έπειτα, αναζητούμε την εταιρεία ασφάλειας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μας.

Διεξάγουμε διεξοδική έρευνα αγοράς στα χαρακτηριστικά, τις τιμές και τις προσφορές αλλά βασικό μας κριτήριο είναι η ποιότητα των υπηρεσιών.

Το G4S iTOS, αποτελεί την κορυφαία λύση smart security από τον παγκόσμιο ηγέτη στην ασφάλεια. Δεν είναι ένα απλό σύστημα συναγερμού, αλλά ένα σύστημα τελευταίας γενιάς που δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης του χώρου, όπου κι αν βρίσκεστε, όποτε κι αν χρειαστεί.

Υπάρχει, μάλιστα, η δυνατότητα να γίνεται έλεγχος από το κινητό ή οποιαδήποτε smart συσκευή.Ασύρματος ή ενσύρματος συναγερμός;

Στο δίλημμα ανάμεσα στον ασύρματο και τον ενσύρματο συναγερμό, θα πρέπει να εξετάσουμε τις ιδιαιτερότητες του χώρου πριν επιλέξουμε. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν, φυσικά, προτερήματα και μειονεκτήματα. Το σύστημα G4S iTOS, είναι ένα υβριδικό σύστημα, το οποίο υποστηρίζει και ασύρματα και ενσύρματα περιφερειακά και τον όποιο συνδυασμό των δύο. Μάλιστα, είναι ανά πάσα στιγμή επεκτάσιμο με οποιοδήποτε συμβατό περιφερειακό, είτε ενσύρματο είτε ασύρματο. Όσον αφορά το ασύρματο σύστημα, αυτό χαρακτηρίζεται από κομψούς και διακριτικούς αισθητήρες που συνδέονται ασύρματα με την Κεντρική Μονάδα. Ακόμα ένα καινοτόμο σημείο του συγκεκριμένου συστήματος είναι ο εντοπισμός των κινήσεων του κατοικίδιου σας, ούτως ώστε να μην ενεργοποιείται άσκοπα ο συναγερμός. Κάθε σπίτι έχει διαφορετικές ανάγκες. Έτσι, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι ασφάλειας της G4S μπορούν κατόπιν επιτόπιας μελέτης στο χώρο να σας προτείνουν τον βέλτιστο συνδυασμό που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας και τις απαιτήσεις σας σε ασφάλεια.


Γιατί G4S iTOS;

Το σύστημα ασφαλείας G4S iTOS παρέχει μία σειρά από καινοτομίες που θα κρατούν ασφαλή την επιχείρησή σας, με εσάς να έχετε πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει σε αυτήν ανά πάσα στιγμή.

Α) Κάμερες ασφαλείας εσωτερικού χώρου:έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για τυχόν φθορές στον χώρο (πλημμύρες, φωτιά κλπ) αλλά και για απόπειρες κλοπής. Παράλληλα, σε περίπτωση συναγερμού καταγράφεται αυτόματα κάθε κίνηση.

Αντίστοιχα, με τις κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου, έχετε γνώση για το τι συμβαίνει έξω από την επιχείρησή σας.

Β) Ο συναγερμός σας συνδέεται με το 24ωρο Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας μέσω διαδικτύου. Με αυτόν τον τρόπο, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Κέντρο της G4S. Έτσι, οποιαδήποτε απώλεια της επικοινωνίας αυτής λόγω σύνδεσης (είτε λόγω διακοπής ρεύματος στον router σας είτε λόγω προβλήματος στην γραμμή σύνδεσης internet) γίνεται άμεσα αντιληπτή, αλλά δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα. Καθώς η G4S, προσφέρει τη δυνατότητα επικουρικής σύνδεσης του συστήματος μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, δηλαδή ένα διπλό κανάλι επικοινωνίας, τα επίπεδα ασφαλείας αυξάνονται σημαντικά.

Ασφαλίστε σήμερα την επιχείρηση σας και ξενοιάστε μία για πάντα.

Comments


bottom of page