top of page

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι στην ασφάλεια


Το 2021 είναι επισήμως εδώ. Μία χρονιά στην οποία έχουν εναποθέσει όλοι τις ελπίδες τους, για ένα έτος γεμάτο υγεία και καθόλου δυσάρεστες και δύσκολες εκπλήξεις και καταστάσεις. Ο κορονοϊός ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα σε πολλές από τις καθημερινές συνήθειες αλλά και όλες τις έννοιες που μέχρι τώρα μας απασχολούσαν. Μία από αυτές είναι η ασφάλεια. Η ασφάλεια έχει πάντα διπλή σημασία, φέτος ακόμα περισσότερο από ποτέ. Από τη μία, έγινε κατανοητή η ατομική ασφάλεια ως μέσο προστασίας της συλλογικής, στον τομέα της υγείας. Ήταν σημαντικό να αντιμετωπιστεί μία πανδημία, συλλογικά. Από την άλλη πλευρά, η ασφάλεια, ατομική αλλά και των περιουσιακών στοιχείων, βρέθηκε να απειλείται, περισσότερο από ποτέ.Πολύ συχνά, επικρατεί η πεποίθηση πως ένα σπίτι ή μία επιχείρηση παύουν να χρήζουν προστασίας όταν βρίσκεται κάποιος μέσα. Κάτι τέτοιο, φυσικά, δεν είναι παρά μια λάθος εντύπωση. Ο κίνδυνος για μία απόπειρα κλοπής ή διάρρηξης είναι εξίσου μεγάλος, με τις απόπειρες σ’ ένα άδειο σπίτι. Κι αυτό γιατί πολλές φορές οι διαρρήκτες δεν υπολογίζουν, απλά επιλέγουν τα σπίτια/ καταστήματα -στόχους και χτυπούν. Και οι πιθανότητες μία ληστεία να καταλήξει σε κάτι χειρότερο, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, είναι αρκετά μεγάλες. Η G4S προσφέρει μία σειρά από υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Αρχικά, υπάρχουν δυνατότητες όπως το να ειδοποιηθεί το ΕΚΑ της G4S, σε περίπτωση φωτιάς ή κάποιας επείγουσας ιατρικής κατάστασης. Αυτές οι δυνατότητες ισχύουν για κάθε σπίτι, είτε πρόκειται για το δικό σας ή κάποιου συγγενικού σας προσώπου μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ εφαρμόζονται και σε επιχειρήσεις. Σε κάθε περίπτωση, η G4S προσφέρει το Stay Mode, έτσι ώστε να απολαμβάνετε με πλήρη ελευθερία το σπίτι, ενόσω αυτό είναι πλήρως ασφαλισμένο.


Η νέα χρονιά χρειάζεται να είναι γεμάτη ασφάλεια. Σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινώντας από την υγεία, γίνονται ήδη κινήσεις ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, με την υπομονή του κόσμου να αποτελεί μεγάλο σύμμαχο. Από την άλλη πλευρά, η ατομική ασφάλεια, αλλά και αυτή των αγαπημένων μας προσώπων θα πρέπει να είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες.


Η G4S αποτελεί εδώ και χρόνια την καλύτερη λύση στην προστασία των αγαπημένων μας προσώπων αλλά και των περιουσιακών μας στοιχείων και χώρων. Προστατεύει κάθε σπίτι και κατάστημα, με τον επαγγελματικό εξοπλισμό που εγκαθίσταται από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας. Η G4S σας παρέχει την δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου σε όσα σημεία θέλετε, πάντα με την αμείωτη ποιότητα υπηρεσιών. Εξοπλίστε το σπίτι με κάμερες ασφαλείας, ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει σε αυτό αλλά και να μπορείτε να ενημερώσετε τις αρχές σε περίπτωση απόπειρας κλοπής. Σε κάθε περίπτωση μη ξεχνάτε πως η διασύνδεση της κάμερας με το cloud της G4S γίνεται με ασφαλή κρυπτογράφηση κι έτσι κανείς μη εξουσιοδοτημένος δεν θα μπορέσει να δει τον χώρο σας. Φυσικά, η εγκατάσταση του εξοπλισμού γίνεται με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, λόγω κορονοϊού.


Όσο βρίσκεστε μέσα στο σπίτι ή το κατάστημα, η ύπαρξη συναγερμού είναι εξίσου σημαντική. Κι αυτό γιατί, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά όπως το panic button σε περίπτωση ανάγκης, την μερική όπλιση του σπιτιού όταν βρισκόμαστε σε αυτό και όπως είδαμε παραπάνω, την επιλογή σε περίπτωση φωτιάς ή επείγουσας ιατρικής ανάγκης, από το κέντρο ελέγχου.


Σε κάθε περίπτωση, η φετινή χρονιά ας είναι γεμάτη υγεία, ασφάλεια και σιγουριά. Κάθε ένας χρειάζεται να επανακάμψει, μετά από ένα δύσκολο και γεμάτο εκπλήξεις έτος.

bottom of page